Hjem > H > Hvordan Slette Faste Betalinger I Vipps?

Hvordan slette faste betalinger i Vipps?

Dersom man skal avslutte en fast betaling trykker man på den avtalen man ønsker å avslutte. Når det er gjort kommer man hit: Her er det flere valg. Man kan endre hvilke konto/bankkort som skal belastes eller huke av slik at man varsles ved betaling.

Les mer

Hvordan slette Vipps konto under 15?

Det holder at én av foreldrene ønsker å slette profilen til den under 15 år, men den andre forelderen vil bli varslet om kontoen blir slettet. For å slette kontoen går du på profilen din og velger å slette barnets konto der. Hvordan lage Vipps konto over 15? For å bruke Vipps mellom 15-18 år trenger ungdommen BankID. Dette må bestilles av foreldre, og ungdommen må komme innom oss med gyldig pass.

Også, hvordan opprette fullverdig vipps?

Gå til Profil. Velg barnets navn. Huk av for La barnet ditt vippse andre. Hvordan stoppe fast trekk fra konto? Slette eller endre en fast kontooverføring

  1. Logg inn i nettbanken med din BankID/Mobil-ID.
  2. Velg «betal og overfør».
  3. Velg «se og endre avtalegiro og faste trekk».
  4. Klikk på pilen til venstre for avtalen du ønsker å slette.
  5. Velg «detaljer».
  6. Velg «slett avtale/endre avtale». Signer med BankID/Mobil-ID.

Hvordan bruke oppgjør på Vipps?

Slik fungerer Oppgjør:

  1. Trykk på plusstegnet og på «gjør opp»
  2. Opprett en gruppe med valgfritt navn og inviter venner (Medlemmene vil få varsel om at de er lagt til)
  3. Nå kan alle medlemmene legge til sine utlegg ved å trykke på plusstegnet inne i gruppen.
  4. Når alle utleggene er ført, bekrefter du at oppgjøret er ferdig.
Hvordan bytte fra under 15 til over 15 på Vipps? (For å kunne laste ned og bruke Vipps må man ha Bank ID, og for ungdom mellom 15 og 18 er mulig å bestille BankID for Ungdom i nettbanken. Det kan du gjøre her.) Det kan være greit å vite at det ikke koster noe å laste ned Vipps, og det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er under 5000 kroner.

Hva koster det å vippse 20000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1 % av beløpet. Skal du vippse penger til lag, foreninger og bedrifter er dette gratis uansett beløp. Derav, hvordan endre kontonummer på vipps barn? Det er foreløpig ingen måte å endre kontonummeret til en som er under 15 år. For å gjøre dette må barnets profil slettes, deretter må dere legge til barnet på nytt med det nye kontonummeret.

Angående dette, kan man ha to vipps kontoer?

Hvis du har flere kontoer, må du bruke det kortet som er knyttet til kontonummeret du ønsker å bruke. Du kan flytte penger mellom kontoer i nettbanken dersom du ønsker det.

By Bathesda Centrella

Hvor mange enheter kan se på Viaplay samtidig? :: Hvordan finne SMS på iCloud?
Nyttige lenker