Hjem > H > Hvordan Finne Sms På Icloud?

Hvordan finne SMS på iCloud?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Slå på Meldinger. Eventuelle meldinger som er lagret i iCloud er nå tilgjengelige på enheten, og eventuelle nye meldinger du mottar på enheten din, lagres i iCloud. Åpne Meldinger-appen for å se meldingene som er lagret i iCloud.

Les mer

Også, hvordan angre melding?

Hvis du mener at en melding du har mottatt som sendingen er opphevet for, bryter standardene våre, kan du rapportere den ved å trykke og holde på en melding ved siden av den. Du kan også rapportere samtalen. Og et annet spørsmål, hvordan slette sendte meldinger på messenger? For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.

Hva er forskjellen på iMessage og SMS?

Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS. Hvordan bytte fra iMessage til tekstmelding? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Følgelig, hvorfor får jeg ikke meldinger?

Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus. Derav, hvordan slette bilder på whatsapp? Kjør WhatsApp-appen.

  1. Trinn 2. Velg Samtaler i innstillinger seksjon.
  2. Trinn 3. Trykk på Slett alle chattene alternativet.
  3. Trinn 5. Velg Slett alle chattene for å slette WhatsApp-chatloggen på iPhone, samt alle de sendte og mottatte bildene dine.

Dessuten, hvordan slette en hel samtale på messenger?

For å gjøre dette må du klikke på navnet til personen etter at chatten er åpen. Dette gir deg flere valg, som å slå av varsler og sånt for denne personen. Nesten helt i bunnen får du valget om å «Slette samtale», og ved å klikke på denne forsvinner hele samtaleloggen. Du kan også spørre hvordan slette flere meldinger samtidig på messenger? Trykk og hold på de samtalene du vil arkivere eller slette.

  1. Arkivér: Trykk på Arkivér. for å flytte de valgte samtalene inn i arkivene dine.
  2. Merk alle som lest: Trykk på Mer. Merk alle som lest.
  3. Slett: Trykk på Slett for å slette de valgte samtalene fra Messages.

I forhold til dette, kan man slette en messenger beskjed?

Du trenger bare å trykke på meldingen du vil fjerne, og da kan du fjerne meldingen for alle i samtalen, nærmest som en angrefunksjon.

By Cronin

Hvordan slette faste betalinger i Vipps? :: Hvordan få tysk ø på tastaturet?
Nyttige lenker