Hjem > H > Hvordan Bøye Å Vere På Nynorsk?

Hvordan bøye å vere på nynorsk?

Bøyning (regelrett substantiv intetkjønn)
varvaret(bokmål/riksmål)
varvaret(bokmål)
eit varvaret(nynorsk)
For genitiv av substantiv, se eieform.

Les mer

Angående dette, hvordan bøyer man å vere på nynorsk?

vere

Nektende
duikkje ver! (ver ikkje!)
dereikkje ver! (ver ikkje!)
Angående dette, hva er ble på nynorsk?
Bøyning (regelrett)
InfinitivPresens
å blebler(nynorsk)
å blebler(nynorsk)

Angående dette, hvordan skrive i så fall?

12) I hvert fall, ikke ihvertfall eller i hvertfall. 13) I alle fall eller iallfall, ikke i allfall eller iallefall. 14) Internett skal skrives med to t-er, ikke internet. Det er valgfritt om man skriver internett med stor eller liten forbokstav. Følgelig, hva er vore på bokmål? har vore etterstilt substantiv eller namn: tidlegare; som var; forkorta h.v. : tingmann, stortingspresident og statsråd har voretingmann, stortingspresident og statsråd har vore etterstilt substantiv eller namn: tidlegare; som var; forkorta h.v.

Hvordan skrives etter hvert?

etter hvert, ikke etterhvert. Ordet 'etterhvert' er et av de ordene folk søker oftest etter i Bokmålsordboka. Angående dette, er infinitiv nåtid? På norsk er det vanlig å snakke om seks verbtider, eller tempus: infinitiv (gjerne med å foran), presens (nåtid), preteritum (fortid), presens perfektum (før Perfektum, fortid, perfektum partisipp med hjelpeverbet ha eller være i presens eller infinitiv), preteritum perfektum (før Pluskvamperfektum, fortid, perfektum

Hva er et infinitiv?

Infinitiv er den substantiviske bøyingsforma av verbet: Infinitiven kan ha funksjonane til eit substantiv i ei setning, ved å vere subjekt, objekt, predikativ eller utfylling for preposisjon. Infinitiv skil seg frå verbalsubstantiv ved å kunne ta objekt og/eller predikativ. Hvorfor bøyer vi verb? Et verb forteller oss hva noen gjør eller hva som hender. Verb uttrykker altså handling. Verb kan vi bøye i tid: nåtid, fortid og framtid.

Tilsvarende, hvilken ordklasse tilhører ordet alltid?

Ahmadiordklasse substantiv, egennavn
alltidordklasse adverb
andre grunnform annenordklasse determinativ, mengdeord form flertall bøyning annen, annen/anna, annet, andre
Aramordklasse substantiv, egennavn
Arneordklasse substantiv, egennavn

By Hana

Hva betyr å kildesortere? :: Hva betyr nylig?
Nyttige lenker