Hjem > H > Hvor Mye Vann Tåler Iphone 12?

Hvor mye vann tåler iPhone 12?

Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet.

Les mer

Er iPhone 13 vanntett?

iPhone 13 og iPhone 13 mini har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Kan man bade med iPhone 12 Pro? IP68-sertifiseringen har blitt forbedret, noe som innebærer at du nå kan senke iPhone 12 Pro dypere ned i vann enn tidligere, som i praksis bare betyr at den tåler mer vann (ikke at den er fullstendig vanntett.)

Du kan også spørre er iphone 12 verdt pengene?

TechRadar Verdict

Det er enkelt å avvise iPhone 12 som «mer av det samme», spesielt med tanke på at en ny og kompakt iPhone 12 Mini er på vei. Samtidig er det tydelig at 5G begynner å bli relevant for mange, og MagSafe-ladingen kan være et stort pluss. I tillegg får du også en bedre skjerm.
Du kan også spørre er iphone 12 pro vanntett? Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet.

Er iPhone 12 mini vanntett?

Akkurat som den vanlige iPhone 12 er også iPhone 12 mini vanntett ned til seks meter i 30 minutter (qua IP68-sertifisering), mot forgjengerens fire meter i 30 minutter. Så, hvilke iphone er vanntett? Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen.

I forhold til dette, hvilke iphone tåler vann?

iPhoneiPhoneiPhone

Om sprut-, vann- og støvbestandighet på iPhone 7 og nyere

  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
Også, hvordan lade iphone 13? Lad iPhone 13 med en gammel lader

Som tidligere iPhones har iPhone 13 en Lightning-port for lading. Hvis du har en gammel iPhone, kan du bruke en eksisterende Lightning-til-USB-A-kabel med den konvensjonelle USB-A-strømadapteren for å lade iPhone 13.

Dessuten, hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.

By Vieva

Hvor mye vann tåler iPhone 13? :: Er iPhone 11 Pro Max vanntett?
Nyttige lenker