Hjem > H > Hvordan Skaffe Gavekort?

Hvordan skaffe gavekort?

gavekort

I tillegg til dette, kan du kjøpe gavekort online på flere typer butikker i dag:

  1. Enkeltbutikker.
  2. Butikkjeder.
  3. Kjøpesentre.

Les mer

Kan ditt gavekort brukes på XXL?

Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort. Kan ditt gavekort brukes på Jysk? Kjøp et gavekort

Gavekortet kan brukes online og i våre JYSK butkker i Norge. Vi sender gavekortet som PDF til den opplyste e-post adressen. Du kan lage ubegrenset antall gavekort, så lenge det totale beløpet ikke overstiger 5000 kr. Gavekortet må være på minimum 100 kr.

Kan man bruke fysiske gavekort på nett?

Merkeklær på nett

Gavekortene kan brukes i alle deres fysiske butikker eller omgjøres til en rabattkode for bruk i nettbutikk.
Kan ditt gavekort brukes på jula? Med gavekortet kan mottakeren velge selv blant 15000 produkter i Julas brede sortiment for hjem, husholdning og fritid. Kortet gjelder både i varehus og her på vår hjemmeside.

Så, hvor kan jeg bruke stavanger sentrum gavekort?

Sentrumsgavekortet kan brukes på over 200 steder i Stavanger sentrum og med en butikkmiks som består av alle de store kjedene i tillegg til små lokale butikker finner alle noe som passer. Gavekortet kan også brukes på Stavanger konserthus, Rogaland teater, kino, museer og et godt utvalg av serveringssteder. Kan man bruke Dittgavekort på Elkjøp? Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan ikke benyttes som onlinebetaling for klikk&hent eller send til butikk.

Har man krav på pengene tilbake?

Du kan ikke kreve å få pengene tilbake, men oftest kan du få en tilgodelapp du kan handle for en annen gang. Den kan du bruke i tre år, hvis det ikke står noe annet. Kan Midtbykortet brukes på nett? Kan jeg benytte Midtbykortet i nettbutikk? Nei, Midtbykortet gjelder kun for handel over disk. Gavekortet kan ikke benyttes i nettbutikk.

Man kan også spørre hvordan aktivere ditt gavekort?

1.1 AKTIVERING AV GAVEKORTET

Hvis gavekortet har påtrykt ladedato og beløp på baksiden (ikke håndskrevet), må det aktiveres før bruk. Koden står i brevet som fulgte med kortet. Ring 22 89 82 99, for å aktivere kortet.

By Wandy

Hvor kan jeg sjekke saldo? :: Kan man bruke gavekort på Vinmonopolet?
Nyttige lenker