Hjem > K > Kan Man Bruke Gavekort På Vinmonopolet?

Kan man bruke gavekort på Vinmonopolet?

Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet. Mistet kort refunderes ikke.

Les mer

Kan man ta ut penger med gavekort?

Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet. Kan man kjøpe nytt gavekort med gavekort? Gavekortet kan bare brukes én gang

Andre gavekort kan bare brukes én gang. Dette er for så vidt ikke noe problem hvis brukeren tilbys tilgodelapp eller kontanter på et eventuelt overskytende beløp.

Hvilke butikker kan Dittgavekort brukes på?

Bortsett fra hos Vinmonopolet, Posten og butikker med utenlandske terminaler, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Hvor kan jeg bruke mitt gavekort? Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

Kan man bruke ditt gavekort på matbutikker?

Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Kan gavekort gå ut på dato? Et gavekort eller en tilgodelapp uten betingelser kan brukes til å handle i forretningen i 3 år fra utstedelse uten begrensninger! Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder.

Folk spør også hvordan bruke presentkort?

Gavekortet brukes som vanlige kort i butikkenes betalingsterminaler. Det kan brukes en eller flere ganger, inntil det er tømt. Mottakeren trenger bare ett kort. Det må handles for minst kr 100,- pr gang. Hvordan bruke Kiwi gavekort? Et gavekort fra KIWI kan brukes på matvarer, kosmetikk, magasiner, ulltøy – alt du kan finne i din lokale KIWI-butikk. Gavekortet er en nyttig gave de fleste vil sette pris på. Når du har mottatt gavekortet må dette aktiveres her. Betal med kort eller faktura.

Så, hvor kan jeg bruke coop gavekort?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Coops gavekort finnes med verdi 250, 500 og 1000 kroner.

By Kilgore

Hvordan skaffe gavekort? :: Hvordan referere til en nettside?
Nyttige lenker