Hjem > H > Hvordan Rapportere Noen På Finn?

Hvordan rapportere noen på FINN?

Hvis du ønsker å rapportere en bruker for trakasserende eller uønskede meldinger på FINN, kan du rapportere brukeren inne i meldingstråden. Det er tre små prikker øverst til høyre i meldingstråden og der kan du velge "Rapporter bruker". Når dette er gjort, vil sikkerhetsavdelingen se på saken.

Les mer

Følgelig, hvordan oppheve blokkering på finn?

Finn blokkerte kontoer eller opphev blokkeringer

Trykk på Blokkert under «Kontakter». ved siden av vedkommendes navn.
Kan FINN lese meldinger? Alle som registrerer seg på FINN får en egen meldingsboks. Her kan du lese og svare meldinger og ha kundedialog på de fleste annonsetyper.

Hvordan slette profil på FINN no?

Hvis du kun ønsker å slette FINN-kontoen din, trykk på Min FINN > personvern > Slett meg permanent > Slett min FINN-bruker. Sletting kan ta opp til 30 dager, avhengig av hvor mye informasjon som må slettes. Hva skjer om man blir rapportert på FINN? Som Norges største markedsplass på nett er sikkerhet noe FINN tar på største alvor. Derfor har vi også et eget, dedikert sikkerhetsteam. I alle annonser på FINN er det en lenke der det står “rapporter annonse”. Hvis du rapporterer til oss i FINN og forklarer hva som har skjedd, tar vi saken på alvor og undersøker den.

Man kan også spørre hvordan rapportere svindel på finn?

Dersom du ser noe du synes virker som en mistenkelig annonse, er det mulig å rapportere dette inn til oss via funksjonen “Rapporter annonse” som finnes på alle annonser. Dersom du er bekymret for at du er i ferd med å bli svindlet, oppfordres du til å ta direkte kontakt med kundesenteret til FINN.no. Hvordan oppheve blokkering på telefon? Opphev blokkering av numre

  1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Mer .
  3. Trykk på Innstillinger. Blokkerte numre.
  4. Ved siden av nummeret du vil oppheve blokkering av, trykker du på Fjern. Opphev blokkering.

Hvordan oppheve blokkering på Iphone?

For å legge til en kontakt fra Mail, gå til Innstillinger > Mail, og trykk på Blokkert. Bla ned, trykk på Legg til ny, og oppgi kontakten du vil blokkere. For å fjerne blokkeringen av et telefonnummer, en kontakt eller en e-postadresse, sveip til venstre over oppføringen, og trykk på Fjern blokkering. Hvordan ringe til noen som har Blokkert deg? Ring med skjult nummer

  1. Først får vi tilgang til Justeringer av enheten.
  2. I Innstillinger -menyen får vi tilgang til alternativet telefon.
  3. Klikk på Telefon -menyen Vis innringer-ID.
  4. Nativt vises bryteren Vis anrops -ID på, slik at telefonnummeret kan vises hver gang vi ringer.

Hvorfor blir annonsen avvist på FINN?

De aller fleste annonser som legges ut på FINN går via en automatisk kontroll som gjøres av maskiner. De resterende annonsene går til en manuell kontroll som utføres av mennesker. Vi kan aldri helgardere oss mot å godkjenne eller avvise annonser feilaktig, men vi gjør vårt beste for å unngå det.

By Zak

Hvorfor skjuler FINN e-post? :: Hvordan blokkere søppelpost?
Nyttige lenker