Hjem > H > Hvorfor Skjuler Finn E-Post?

Hvorfor skjuler FINN e-post?

Hvorfor skjules e-postadresser på FINN? Vi skjuler disse for å beskytte våre brukere mot spam og svindelforsøk. Gjennom dette sikkerhetstiltaket ønsker vi å stoppe slike e-poster før de kommer frem til deg. Vi gjør dette for at FINN skal være en trygg markedsplass for kjøp og salg.

Les mer

Hvordan skjule navn på FINN?

Vil du gjøre endringer som vises på annonsene dine?

  1. Gå inn på Min FINN.
  2. Klikk på "Endre profil"
  3. Under Oversikt klikk "Rediger profil"
  4. Her kan du endre navn, adresse, fødselsdato og visningsnavn.
  5. Under Sikkerhet kan du endre passord, eller klikk her.
Du kan også spørre hvordan slette en vurdering på finn? FINN fjerner ikke omtaler med mindre det er trusler eller trakassering, en handel ikke er gjennomført eller hvis brukeren som har gitt den ber om å fjerne den. Hvis en avtale er gjort og varen er overlevert eller sendt til kjøper, åpnes det for vurdering. Vurdering på varer i Gis bort annonser tillates.

Hva koster Schibsted-konto?

Registrering på FINN.no er enkelt og gratis. Du må fylle ut et enkelt skjema før du kan sette inn en annonse. Registrer deg her og klikk på 'Opprette ny konto' under den blå 'Fortsett' knappen i bunnen. Hvordan avslutte Schibsted abonnement? Dersom du ønsker å slette din Schibsted-konto, kan du gjøre dette på egenhånd enten ved å gå direkte til din Schibsted-konto her, eller ved å logge inn i VG og trykke på "Min konto". Deretter trykker du på "Endre min profil" da kommer du til din Schibsted-konto.

Følgelig, har blitt svindlet hva gjør jeg?

Har du blitt utsatt for svindel? Det er viktig at du anmelder forholdet til politiet så fort som mulig. På internett forsvinner spor fort. En god start på etterforskningen kan bety mye for saken din. Følgelig, hva gjør man hvis man har blitt svindlet? Dette kan du enten gjøre på et politikammer eller via deres nettsider www.politiet.no. Hvis du har en mistanke om hvem svindler er eller hvordan svindelen har skjedd, er det viktig å opplyse om dette til politiet.

Hva gjør man om man har blitt svindlet?

Både banken og kortselskapet kan kanskje hjelpe deg. Disse har nemlig klare regler å forholde seg til. Hovedregelen er at dersom kunden ikke har godkjent pengeoverføringen eller ikke har fått det hun/han betalte for, så skal pengene betales tilbake. Følgelig, hva kan anmeldes på nett? Noe kan anmeldes på nett, i andre tilfeller må du møte hos politiet.

  • Når du har levert anmeldelsen.
  • Tyveri av mobiltelefon.
  • Tyveri av sykkel.
  • Tyveri av andre gjenstander.
  • Brukstyveri av kjøretøy eller båt.
  • Tyveri av skilt.
  • Tapt (mistet) skilt.
  • Skade på eiendom, bil eller båt.

Hvordan vet man at man har blitt blokkert?

Det første og mest åpenbare trikset er å søke etter personen i søkefeltet på Facebook. Hvis du ikke finner personen, har personen enten blokkert deg eller slettet kontoen sin. Når noen blokkerer deg, kan du ikke se profilen deres, sende meldinger eller venneforespørsel til dem.

By Lalitta Biscaro

Hvordan stoppe uønskede meldinger på Messenger? :: Hvordan rapportere noen på FINN?
Nyttige lenker