Hjem > H > Hvordan Spille Vri Åtter?

Hvordan spille vri åtter?

Med en åtter kan man selv velge hvilken farge det skal byttes til, mens med samme tall/bilde, kan man kun bytte til fargen som er på kortet man vrir med. Tips: Den beste strategien å bruke når man vrir, er å bytte til den fargen man har mest av på hånden. På den måten blir man raskere kvitt kortene sine.

Les mer

Hvor mange kort skal man ha i VRI 8?

Det deles ut fem–åtte kort til hver spiller. De gjenstående kortene ligger i en bunke midt på spilleområdet med baksiden opp. Deretter, hva skjer hvis man glemmer å si uno? Når en spiller legger sitt nest siste kort i kastehaugen, må vedkommende si UNO høyt. Dersom man glemmer det - og en av de andre spillerne oppdager det før neste spiller har begynt sin tur - må man trekke inn to kort fra bunken.

Deretter, hvor mange kort skal man ha i gris?

Hver spiller får utdelt fem kort, og ved gjensidig bytting rundt bordet prøver man å samle fem kort av samme farge (kløver, spar, ruter eller hjerter). Et kort som har gått hele runden, erstattes av et nytt fra den resterende kortbunken. Hvor mange kort begynner man med i hopp i havet? Hver spiller begynner med sju kort på hånden. De resterende kortene legges i «havet», dvs. i en uorganisert haug med forsiden ned.

Hvordan spiller man amerikaner?

Målet med spillet er å samle så mange stikk som mulig i en omgang, og på den måten innhente poeng. Når en spiller har fått 52 poeng eller mer, stikker spilleren av med seieren. Et stikk kapres ved å legge på det høyeste kortet av den sorten som spilles, eller den høyeste (eventuelt den eneste) trumfen i en runde. Hvordan spiller man jug? Spillet går ut på å legge på ett kort av gangen, med billedsiden ned. Man sier høyt hvilket kort man legger på, og man må følge fargen, valøren på kortet trenger ikke å overstige. For eksempel må man spille kløver hvis det er kløver som ligger med billedsiden opp. I dette spillet er det også lov å jukse.

Derav, hvordan spiller vi krig?

Kortene legges nederest i bunken man har med kort. I et tilfelle der spillerne snur opp kort som har samme verdi, blir det krig. Da trekker hver spiller opp tre kort som legges med bildesiden ned. Så trekker hver spiller enda et kort, og dette kortet avgjør hvem som vant krigen. Hvem starter i boms og president? Den som har ruter 3 starter spillet den første runden, deretter er det alltid bomsen som starter hver runde. Første spiller velger å legge ut enkeltkort, dobbelt (par), trippel, eller 4 like. Alle andre må legge ut like mange kort, men i høyere eller samme verdi.

Når sier man Uno?

Når en spiller kun har ett kort igjen, skal vedkommende si «Uno». Det siste kortet kan ikke være vrikort, hvis det siste kortet er vrikort må spilleren trekke inn tre ganger. Den som blir kvitt kortene sine er rundens vinner.

By Whiney Duyer

Hva er forskjellen mellom Apple Watch 5 og 6? :: Hvordan slette kredittkort Sparebank 1?
Nyttige lenker