Hjem > H > Hva Er Forskjellen Mellom Apple Watch 5 Og 6?

Hva er forskjellen mellom Apple Watch 5 og 6?

Apple Watch Series 6 byr på et knippe forbedringer sammenlignet med fjorårets Series 5-modell. Den har blant annet en ny sensor som kan måle oksygennivået i blodet og en raskere prosessor.

Les mer

Hva er nytt med Apple Watch 6?

Apple Watch Series 6 har mange merkbare maskinvareforbedringer, inkludert en raskere S6 SiP (System in Package) og neste generasjons høydemåler som alltid er på, i tillegg til den mest fargerike produktserien så langt, med nye urkassefinisher og remmer i en flott palett. Deretter, hva er forskjellen på apple watch 6 og 7? Krystallglasset er redesignet slik at det skal motstå riper og sprekker bedre enn tidligere. Skjermen er mer lyssterk enn før, og innendørs avgir den 70 % mer lys. Dessuten har den vanntetthet ned til 50 meter (akkurat som Apple Watch 6), men Apple Watch 7 har i tillegg fått en IP6X-sertifisering for støvbestandighet.

Ta dette i betraktning, kan apple watch brukes i vann?

Apple Watch Series 1 og Apple Watch (første generasjon) er motstandsdyktige mot sprut og vann, men det anbefales ikke å holde Apple Watch Series 1 og Apple Watch (første generasjon) under vann. Apple Watch Series 2 og nyere kan brukes ved aktiviteter i grunt vann, som å svømme i et basseng eller i havet. Hva betyr skru på digital Crown? Digital Crown er som iPhone-hjemmeknappen, men på Apple Watch. Uansett hva du har på skjermen, kan du med et enkelt klikk gå tilbake til startskjermen.

Deretter, hva er urkasse?

Urkasse betyr del av instrument. Ta dette i betraktning, hva er forskjellen på apple watch se og 5? Den største forskjellen på series 5, series 6 og Apple Watch SE finner du under selve klokka. Her skjuler det seg ulike helsesensorer i alle tre, der series 6 har den mest avanserte, og SE-klokka har den enkleste.

Følgelig, hvilken apple watch anbefales?

1 plass og 2 plass: Apple Watch SE vant best i test prisen i vår smartklokke test 2022. Dette er en innovativ klokke som du garantert får stort utbytte av. En stor og brukervennlig skjerm er blant noen av fordelene denne klokken byr på. Nummer to i vår oppdaterte samletest, ble Apple Watch 6. Er det verdt å kjøpe Apple Watch? Apple Watch er et tilbehør, til og med et innfall

I mange henseender er klokken et innfall, og med mindre tiden din er penger, krever yrket ditt det eller du har penger, Apple Watch Det er ikke nødvendigvis det vi anser som "et godt kjøp."

Når kommer Apple Watch 7?

Apple Watch Series 7 kan bestilles fra fredag 8. oktober med tilgjengelighet fra fredag 15. oktober.

By Lau Bawks

Hva er forskjell på Apple Watch 6 og se? :: Hvordan spille vri åtter?
Nyttige lenker