Hjem > H > Hvordan Skjule Meldinger På Messenger?

Hvordan skjule meldinger på Messenger?

Bestem hvor lenge meldingen skal være synlig

Om du begynner på en helt ny samtale, vil du øverst i høyre hjørne i Messenger-appen, finne et valg som heter «Hemmelig». Trykker du på denne, får du opp et meldingsvindu med en svart profil – og merkbart færre valg enn du er vant til ellers i Messenger (ingen gifs!).

Les mer

Følgelig, hvordan slette historikk på messenger?

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte. Folk spør også hvor er arkiv på messenger? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Hva betyr Forsvinningsmodus?

Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene. Så, hvordan slette alle meldinger? Første måten:

  1. 1 Åpne appskjermen og trykk på «Meldinger».
  2. 2 Trykk på «Samtaler».
  3. 3 Trykk og hold det spesifike nummeret/kontakten du vil fjerne meldingene fra.
  4. 4 Trykk på søppelikonet.
  5. 5 Velg 'Slett' for å slette samtalen.
  6. 1 Åpne appskjermen og trykk på «Meldinger».

Så, kan man slette sendte meldinger på whatsapp?

Klikk på høyre pil for å se flere alternativer, og velg deretter «Slett». Nå er det når du kan velge alle meldingene du vil slette, og når du er ferdig, klikker du på søppelbøtta i nedre venstre hjørne. Hvor lenge blir SMS lagret? Her kan du sjekke hvor mye

Men ringer du ut vil også informasjon om nummer lagres, og nummeret i innkommende SMS-er lagres. I dag lagres denne informasjonen i tre måneder, når datalagringsdirektivet trer i kraft vil dette utvides til seks måneder.

Følgelig, hvordan slette meldinger på iphone 8?

Slette meldinger eller samtaler

Slik sletter du en enkelt melding: I en samtale trykker du og holder på meldingsboblen for å åpne en valgmeny. Trykk på Mer . Trykk på papirkurvknappen , og trykk deretter på Slett melding.
Hvordan slette meldinger på Huawei? Sveip opp på startskjermen, og berør Meldinger i app-listen for å vise dem. Slette meldinger: Sveip til høyre på skjermen med meldinger om innhold for å slette en enkel melding, eller berør Slett alle nederst på listen for å slette alle uleste meldinger.

Hvordan få tilbake slettede SMS iPhone?

Du kan ikke gjenopprette en slettet samtale. Med Meldinger i iCloud vil alt du sletter fra iPhone, også bli slettet fra de andre Apple-enhetene dine der Meldinger i iCloud er slått på.

By Bullard Spirko

Kan man trekke tilbake en sendt mail? :: Kan man slette meldinger?
Nyttige lenker