Hjem > K > Kan Man Slette Meldinger?

Kan man slette meldinger?

Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.

Les mer

Du kan også spørre hvordan oppdage hemmelig samtale messenger?

Trykk på øverst til høyre i Chatter. Trykk på øverst til høyre. Trykk på navnet til personen du vil chatte med. Ende-til-ende-krypterte chatter er for øyeblikket bare tilgjengelige i Messenger-appen på iOS og Android, og de vises derfor ikke i Facebook-chatten eller på messenger.com. Deretter, hvordan skjule meldinger på messenger? Bestem hvor lenge meldingen skal være synlig

Om du begynner på en helt ny samtale, vil du øverst i høyre hjørne i Messenger-appen, finne et valg som heter «Hemmelig». Trykker du på denne, får du opp et meldingsvindu med en svart profil – og merkbart færre valg enn du er vant til ellers i Messenger (ingen gifs!).

Kan man angre en sms?

Skulle du være så uheldig å sende en tekstmelding til feil mottaker, er det bare å sende en 'slett'-kommando til mottakerens mobilelefon. Tekstmeldingen blir da slettet fra mobilens minne. Dette forutsetter imidlertid at mottakeren ikke allerede har lest tekstmeldingen. Deretter, er det mulig å slette sms? Har du sendt en sms-melding til feil person, eller sendt en melding du angrer på, skal du kunne sende et slett-signal til mottagerens telefon slik at meldingen slettes. Dette forutsetter at meldingen kommer fra telefonen du sender slett-signalet fra, og at meldingen ennå ikke er lest.

Kan man angre SMS?

Mens du i enkelte tilfeller kan tilbakekalle en e-post før den når mottaker, finnes ikke den samme muligheten dersom du sender tekstmeldinger med mobiltelefonen. For du kan ikke angre en sendt sms? - Nei, det er ikke mulig. Du kan også spørre hva er forsvinnings modus messenger? Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene.

Hva er Forsvinningsmodus i Messenger?

I tillegg skriver selskapet at de oppdaterer Messengers forsvinningsmodus, en funksjon som gjør at meldinger sletter seg selv når appen blir lukket. Nå blir det mulig å velge hvor lang tid det tar før meldingen slettes, alt fra fem sekund og opp til ett døgn, skriver Facebook. Hvordan angre melding? Hvis du mener at en melding du har mottatt som sendingen er opphevet for, bryter standardene våre, kan du rapportere den ved å trykke og holde på en melding ved siden av den. Du kan også rapportere samtalen.

Kan man slette sendte meldinger på iPhone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette. Trykk på Mer. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding.

By Emylee Panepinto

Hvordan skjule meldinger på Messenger? :: Hvordan finne Meldinger på iCloud?
Nyttige lenker