Hjem > H > Hvordan Finne Meldinger På Icloud?

Hvordan finne Meldinger på iCloud?

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på iCloud.
  4. Slå på Meldinger.
for 3 døgn siden

Les mer

Hvor lenge blir SMS lagret?

Her kan du sjekke hvor mye

Men ringer du ut vil også informasjon om nummer lagres, og nummeret i innkommende SMS-er lagres. I dag lagres denne informasjonen i tre måneder, når datalagringsdirektivet trer i kraft vil dette utvides til seks måneder.
Hvordan slette historikk på Messenger? For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.

Folk spør også hva skjer hvis man sletter en samtale på messenger?

Nesten helt i bunnen får du valget om å «Slette samtale», og ved å klikke på denne forsvinner hele samtaleloggen. Når du klikker her forsvinner loggen permanent fra din profil, men den blir altså ikke fjernet fra den du har hatt samtalen med. Også, hvor er arkiv på messenger? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Hvorfor forsvinner Meldinger på iPhone?

Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone. Hvordan se telefonlogg på iPhone? Vis og slett samtaleloggen på iPhone

  1. Åpne Telefon-appen og trykk på Nylige for å vise en liste over nylige anrop.
  2. Trykk på Rediger.
  3. Slett hele anropsloggen eller et bestemt anrop. For å fjerne hele loggen trykker du på Fjern og så Fjern alle nylige.

Hvordan beholde Meldinger på iPhone?

Hvis du vil beholde meldingene dine i en viss periode, går du til Innstillinger, trykker på Meldinger og deretter på Behold meldinger. Deretter velger du hvor lenge du vil beholde meldingene dine. Derav, hvordan slette meldinger på huawei? Sveip opp på startskjermen, og berør Meldinger i app-listen for å vise dem. Slette meldinger: Sveip til høyre på skjermen med meldinger om innhold for å slette en enkel melding, eller berør Slett alle nederst på listen for å slette alle uleste meldinger.

Ta dette i betraktning, hvordan skjule messenger meldinger?

Bestem hvor lenge meldingen skal være synlig

Om du begynner på en helt ny samtale, vil du øverst i høyre hjørne i Messenger-appen, finne et valg som heter «Hemmelig». Trykker du på denne, får du opp et meldingsvindu med en svart profil – og merkbart færre valg enn du er vant til ellers i Messenger (ingen gifs!).

By Harbison

Kan man slette meldinger? :: Kan man slette en SMS som er sendt?
Nyttige lenker