Hjem > H > Hvilke Butikker Tar Apple Pay?

Hvilke butikker tar Apple Pay?

Du kan bruke Apple Pay i alle butikker over hele verden som aksepterer kontaktløse Mastercard eller Visa-kort. Du kan også bruke Apple Pay i nettbutikker og apper hvis de har en avtale om betaling med Apple Pay.

Les mer

Har Danske Bank Apple Pay?

Du kan bruke Apple Pay fra Danske Bank i alle butikker som har kontaktløs betaling – og det fungerer på samme måte som kontaktløse kort. Ta dette i betraktning, har kiwi apple pay? Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din. Dersom du har registrert bankkortet ditt på din Trumf-profil trenger du ikke i tillegg å vise eget Trumf medlemskort når du betaler.

Hvorfor funker ikke Apple Pay?

Kontakt kortutstederen din for å se om de støtter Apple Pay. Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, watchOS eller macOS. Kontroller at du er i et land eller en region som støttes. Kontroller at enheten er kompatibel med Apple Pay. Hvordan betale med iPhone? Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID

  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.

Hvordan betale med mobilen iPhone?

Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.
Og et annet spørsmål, hvordan betale fra mobilen? På noen modeller behøver du bare å holde telefonen mot terminalen, og mobil-lommeboken åpnes automatisk. På andre må du låse opp for å kunne betale, for eksempel ved å skrive inn PIN-kode eller ved hjelp av touch-ID.

Ta dette i betraktning, hvordan betale med samsung telefon?

Samsung Pay

Lar deg betale med mobilen i vanlige betalingsterminaler der du vanligvis ville brukt vanlig bank- eller kredittkort. Betalingen gjøres ved å holde telefonen mot betalingsterminalen og bekrefte betalingen med fingeravtrykk. Fungerer med nyere modeller av Samsungs telefoner og smartklokker.
Hvordan betale faktura på DNB? Du betaler eFaktura i nettbanken under "Dagligbank og lån" og "Betale Faktura". Den blir deretter betalt på forfallsdatoen du har valgt.

Hvordan betale uten kort?

Slik gjør du en kontaktløs betaling

  1. Hold kortet/klokken med kontaktløs betaling inntil betalingsterminalen. Du hører et pip når betalingen er OK.
  2. For beløp over 500 kroner taster du PIN-koden. Du trenger ikke sette kortet inn i terminalen.

By Dal Equiluz

Hva er forhåndsbetalt Mastercard? :: Kan man bruke Apple Pay med DNB?
Nyttige lenker