Hjem > K > Kan Man Bruke Apple Pay Med Dnb?

Kan man bruke Apple Pay med DNB?

Det kreves at enheten er basert på Android 5 eller nyere, og foreløpig er det kun Visa-kort som støttes hos DNB. Omtrent to av tre norske butikker og andre brukersteder støtter kontaktløs betaling. Det skal stort sett være dagligvarebutikker som ennå ikke har skrudd på støtten. Fristen for å gjøre dette er 1.

Les mer

Så, når kommer dnb med apple pay?

- Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Benjamin Kristoffer Golding i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år. Du kan også spørre hvilke banker aksepterer apple pay? De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand.

Hvordan betale med iPhone DNB?

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen. Så, hvordan betale med mobilen dnb? Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.

Tilsvarende, vil dnb støtte apple pay?

Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Allikevel har de valgt å åpne for Google Pay, selv om konseptet er det samme. Kan man bruke Apple Pay i Norge? Aktiverer de funksjonen, kan de nå betale med iPhone-en eller Apple Watch-en i en rekke norske butikker. For betalingsterminaler som i dag kan ta i mot kontaktløs betaling fra bankkort, med «tæpping», kan ta i mot Apple Pay-betalinger, også.

Ta dette i betraktning, kan apple pay brukes i norge?

Hvis du er usikker, er det bare å spørre. Apple Pay kan brukes alle steder som godtar kontaktløs betaling – fra automater og matbutikker til drosjer og kollektivtransport. I apper og på nettet. Bruk Apple Pay til å betale for kjøp i Safari på iPhone, iPad og Mac. Så, hvilke kort støtter apple pay?

AktørKompatible kort
BRABankBegge bankens kort, altså Monocard og Widerøe Visa
Danske BankSamtlige kort tilknyttet Visa og Mastercard
MoneseDebetkort med euro-konto
N26Samtlige kort tilknyttet Mastercard

Også, hvor finner jeg qr kode til dnb?

QR-koden vil du finne i en melding i din postkasse i nettbanken. Postkassen finner du ved å trykke på det grønne informasjonsikonet øverst til høyre.

By Pages

Hvilke butikker tar Apple Pay? :: Hva brukes Microsoft kontoen til?
Nyttige lenker