Hjem > H > Hvem Oppfant Kyssing?

Hvem oppfant kyssing?

Det første skriftlege dokumentet vi har som nemner kyssing er så gammalt som 3500 år gammalt, nemleg i Sanskrit-tekster frå India, grunnlaget for hinduismen. Sjølv om ikkje kyss direkte er nemnd, er det tydeleg kyss som blir skildra når vi les om «slikking» og om å «drikke fukt frå leppene».

Les mer

Hva betyr kyssing?

Kyss er å berøre en person eller en gjenstand forsiktig med leppene, særlig en annen persons lepper, men også for eksempel kinn eller hånd. Kyssing betraktes som et uttrykk for ømhet og hengivenhet, kjærlighet eller respekt og underkastelse. I forhold til dette, hva skjer med kroppen når man kysser? Ved intens kyssing fylles leppene med blod, og de kan bli hovne og røde. – Det som skjer når man stimulerer en erogen sone, er det samme som skjer ved berøring av hele kroppen. Det frigjøres endorfiner og hormoner som øker velværefølelsen – man blir rett og slett lykkeligere.

Så, hvordan man kysser bra?

Hold tungen pent inne i munnen, til leppene deres møtes. Ikke gap over den du skal kysse, men åpne munnen like mye som din partner åpner sin, og la leppene deres møtes sakte. Å bruke din partners drøvel som en boksebag kan på ingen måte godtas, om du ikke ønsker å fremstå som vulgær og dum. Hvordan kan jeg få han til å kysse meg? Kyss

  1. Jepp, vi kjenner oss godt igjen – og derfor har vi funnet frem syv tips for å få han/henne til å kysse deg i stedet.
  2. Vær tydelig med komplimenter.
  3. Legg hodet ditt på skulderen hens.
  4. Legg armen din rundt personen.
  5. Kyss hen på kinnet.
  6. Hold deg nærme etter en klem.
  7. Fortell hen hva du føler.

Følgelig, hvor lenge varte verdens lengste kyss?

På selveste valentinesdagen ble det satt ny verdensrekord i verdens lengste kyss. Et forelsket par klarte å holde ut, leppe mot leppe i 50 timer, 25 minutter og et sekund. Folk spør også hva betyr et kyss på munnen? Kyss på munnen.

Et kyss med lukket munn kan antyde at personen liker og respekterer deg. Et kyss med åpen munn betyr at personen er tiltrukket av deg, og at han eller hun elsker å kysse deg.

Er hooke og kline det samme?

Tungekyss er en måte å hysse på, og hvis man kysser masse og lenge så kan du nok kalle det for klining/tungekyss. Ordet hooke har mange betydninger, og litt forskjellige betydninger avhengig av person. Jeg tenker at "hooke" betyr å kline eller rote. Med rote menes både klining og berøring rundt på kroppen. Også, hva er forskjellen på kyssing og klining? De fleste vil nok si at klining er mest tunge kyssing, men det kan nok variere hvordan man ser på det. Hvis man kysser masse og lenge så kan du nok kalle det for klining.

Hvor lenge er det normalt å kline?

Det er veldig stor forskjell på hvor lenge det er vanlig å kline. Noen kan kline veldig lenge, mens andre ikke kliner så lenge. Noen par stopper å kline, tar en pause, før de fortsetter igjen.

By Silvestro Balfany

Er kyssing sunt? :: Hva må til for å lease en bil?
Nyttige lenker