Hjem > E > Er Kyssing Sunt?

Er kyssing sunt?

Her er enda en grunn til å kysse kjæresten din: Det er sunt. Forskere fra Lafayette College har funnet ut at når du kysser utløses det stoffer i kroppen som reduserer mengden av stresshormonet kortisol, skriver Associated Press. Det betyr at du blir mer avslappet når du kysser.

Les mer

Hvordan er det første kysset?

Her er noen gode tips til deg som skal kysse for første gang:

  1. Øv deg alene først – enten på et speil eller på hånden din.
  2. Start med lepper mot lepper først, gjerne flere ganger.
  3. Kjenn etter om den du kysser blir mer ivrig.
  4. Ha et rolig tempo.
  5. God ånde er en bonus.
Hvordan skal man kline? Å kline er rett og slett å tungekyss, kyss og å stryke på og kose med hverandre. Et kyss kan være så mangt, alt fra lette kyss med lukket munn til dype tungekyss. Når dere kliner er det gjerne snakk om mest av det siste... Dersom du vil tungekysse kan du lett åpne leppene og stikke tungespissen mot hans lepper.

Ta dette i betraktning, hvordan kan man øve på å kline?

Det er viktig å ha myke lepper og å nærme seg den andres munn forsiktig. Begynn for eksempel å kysse forsiktig på kinnet og så nærmere og nærmere munnen. Da finner du ut om den andre har lyst til å kysse. Bruk god tid og ikke gjør veldig raske bevegelser. Hvordan kline med tunge? Dersom du vil tungekysse kan du lett åpne leppene og stikke tungespissen mot hans lepper. Vil han kysse så gjør han det samme. Møter han tungespissen din med sin så kan dere leke litt med tungene og rulle de rundt hverandre. Ikke for vått, ikke for tørt ogakkurat passe mykt.

Når er det greit å kysse?

Det er vanskelig å si generelt om man bør kysse på første date eller ikke. Dette vil komme ann på forskjellige faktorer, som kjemien, hvor dere er og om anledningen byr seg. Som en hovedregel kan man si at det absolutt er lov å gå for kysset på første date, men at det som nevnt ikke er noen forventning om at det skjer. Hvor mange kalorier forbrenner man ved å kysse? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier.

Hva er stirrekonkurranse?

NESETIPPENE KJÆLER nesten med hverandre, men kjærligheten kunne ikke vært lenger unna. Bustete øyebryn, smal munn og steinansikt. To stykk iris mot et annet iris-par, de forsøker å blende hverandre. Slik står tungvektsbokserne og stirrer, før de skal i ringen og banke livskiten ut av hverandre. Du kan også spørre hva er verdensrekord i facetiming? Fire par kjempet seg gjennom 24 lange timer med prat i mobiltelefon. Den offisielle rekorden ble på 24 timer, 45 minutter og 10 sekunder. Komikerparet Shabana Rehman og Zahid Ali vant Tele2s konkurranse.

Hva betyr det å hooke?

«Å hooke» kan bety forskjellige ting fra person til person. For mange betyr det å kysse/kline. Det kan også bety at man tar på hverandre: Det kan være bare kosing og kjærtegn, men for andre kan hooking også bety at man har sex. Hvis du er usikker på hva vennene dine mener med hooking kan det være lurt å spørre dem.

By Killarney Neil

Hva betyr Betaprogrammet er fullt? :: Hvem oppfant kyssing?
Nyttige lenker