Hjem > H > Hvordan Finner Jeg Mitt Ansattnummer?

Hvordan finner jeg mitt ansattnummer?

Ressursnummeret ditt finner du i emnefeltet på e-posten som inneholder lønnsslippen.

Les mer

Hvordan åpne lønnsslipp på mail?

Lønnsslipper som sendes på e-post blir alltid sendt kryptert. Det betyr at den ansatte må angi et passord for å åpne lønnsslippen. Du kan angi et unikt passord for hver ansatt, på fane 7 Personalopplysninger, feltet "Passord". Hva er en lønnsslipp? En lønnsslipp er en ansatts kvittering (dokumentasjon) for utført arbeid. For hver lønnsutbetaling får du en lønnsslipp hvor det spesifiseres hvor mye du får utbetalt netto (etter skatt og eventuelle andre trekk), og hva bruttolønnen din er (før skatt).

Dessuten, hvordan finne lønnsslipp på visma?

Last ned appen Visma Employee

Den gir deg som mottar lønnsslipp fra et Visma system enkel og rask tilgang til lønnsslippene dine på mobil. Før du laster ned appen, ta kontakt med de som jobber med lønn i bedriften. De må aktivere muligheten for lønnsslipp på mobil.
Man kan også spørre er det lov å sende lønnsslipp på mail? - kommunikasjonskanalen må være kryptert, - eller selve datafilen/lønnslippen (typisk som vedlegg til e-posten) må være kryptert. Den eksterne parten må også ha på plass tilstrekkelig informasjonssikkerhet. Sende til eksterne e-postadresser utenfor den behandlingsansvarliges informasjonssystem.

Hva betyr ant gr lag?

Summen som står på Antall/Gr. lag på månedslønn er en lønnsteknisk post som systemet bruker, og må ha for å komme fram til rett utbetalingssum. Dersom en ikke skal ha lønn for en hel måned, justerer summen seg etter dette, og stemmer derfor ikke alltid med årslønn/basislønn. Deretter, er forskuddstrekk skatt? Forskuddstrekk er den skatten en arbeidsgiver trekker fra lønn og andre godtgjørelser som utbetales til en ansatt (personlig skatteyter). Grunnen til at det heter forskuddstrekk, er at skatten trekkes fortløpende gjennom året, før skatteoppgjøret er klart på våren året etter.

Følgelig, hvor mye utgjør halv skatt?

Halv skatt er halv skatt

Dersom du har en brutto månedslønn på 30.000 kroner og har noe gjeld, betaler du kanskje normalt rundt 8.000 kroner i skatt. Dette betyr at du kun betaler 4.000 kroner i skatt på julelønnen, og du får 4.000 kroner mer utbetalt.
Hvordan skal en lønnsslipp se ut? En lønnsslipp som er utarbeidet i henhold til gjeldene lover og regler skal inneholde:

  1. Lønningsdato.
  2. Navn på arbeidstaker.
  3. Ansattnummer.
  4. Skattetrekk.
  5. Opptjente feriepenger.
  6. Perioden utbetalingen gjelder.
  7. Skattegrunnlag.
  8. Trekk til pensjonsordning.

Hvor lenge skal man ta vare på lønnsslipper?

Bokføringsloven § 13 b krever at bokførte opplysninger som i utgangspunktet er tilgjengelig elektronisk, skal være tilgjengelig elektronisk i 3,5 år etter regnskapsårets slutt.

By Gasparo Cossa

Hva er lønnsforskudd? :: Hvordan møte barn i barnehagen?
Nyttige lenker