Hjem > H > Hva Er Lønnsforskudd?

Hva er lønnsforskudd?

Forskudd på lønn utbetaler man enklest ved å opprette en ny lønnsutbetaling.

Les mer

Hvordan logge på Visma Enterprise?

Gå til Visma.net. Legg inn brukernavn og passord. Dersom du ønsker at nettleseren på din maskin skal huske brukernavnet til neste gang, kan du huke av for Husk e-postadressen. Helt nederst til høyre kan du også endre språk dersom det er ønskelig. Hvor kommer lønnsslipp? I dag går alle lønnsslippene til rundt 17.000 ansatte i Posten inn i Postens eget HR-system, uavhengig om de har pc på jobb eller ikke. De som ikke har pc-tilgang, får i tillegg lønnsslippen sin i posten. — Dette har vært praksisen for et stort antall personer i Posten, ettersom mange mangler en fast arbeidsstasjon.

Hvordan få tilgang til Visma Employee?

Hva skal til for at man skal kunne logge seg på Visma Employee appen? Man må ha lagt inn e-postadresse på ansattkortet og deretter må man må hake av for "Send lønnsslipp til Visma Employee appen" på ansattkortet. Den ansatte vil da motta en epost for å opprette et passord. Hva skal man med lønnsoppgave? Lønnsoppgave / sammenstilling av inntekt til ansatte.

Folk spør også hvem har krav på feriepenger?

Hvem har krav på feriepenger? For at du skal ha krav på feriepenger må du være en arbeidstaker. Loven omfatter de aller fleste arbeidsforhold, både i privat og offentlig sektor, og gir arbeidstakerne minsterettigheter. Hva er med i feriepengegrunnlaget? Feriepengegrunnlaget er den lønnen du mottok i fjor, men ikke medregnet feriepengene. Se på lønnslippen din fra i fjor. Her ser du hva jobben faktisk betalte i lønn og hva som ble utbetalt som feriepenger. Det du får i feriepenger i år er altså 10,2 prosent av utbetalt lønn i fjor.15. mai 1999

Er forskuddstrekk og skattetrekk det samme?

Forskuddstrekk (skattetrekk) og arbeidsgiveravgift skal innbetales 6 ganger i året. Grunnlaget for betalingen finner du i a-meldingen som du plikter å rapportere den 5. i måneden etter utbetaling av lønn eller andre godtgjørelser. Du kan også spørre hva er skattetrekket? Alle som arbeider i Norge må ha et skattekort. Skattekortet er et elektronisk dokument som viser hvor mye skatt arbeidsgiveren din skal trekke før lønnen blir utbetalt til deg. Beløpet som arbeidsgiveren din trekker, kalles skattetrekk eller forskuddstrekk.

Også, hvor skal forskuddstrekk betales?

Forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift skal betales til Skatteetaten. Se kontonummer for betaling. Private arbeidsgivere som benytter den forenklede oppgjørsordningen og leverer elektronisk får automatisk et kundeidentifikasjonsnummer (KID) og kontonummer for innbetaling av skatten (forskuddstrekk).

By Blayne

Hvordan endre språk på Google? :: Hvordan finner jeg mitt ansattnummer?
Nyttige lenker