Hjem > H > Hvordan Bli Bedre Til Å Kline?

Hvordan bli bedre til å kline?

Tips for å bli en bedre kysser

  1. Gå sakte. Ta deg tid til å komme nærmere og navigere leppene til partneren din.
  2. Ta pauser.
  3. Ta deg tid til å puste nær leppene deres, men ikke kyss partneren din direkte.
  4. Beføl.
  5. Småbit.
  6. Slipp deg løs.
  7. Prøv å variere tempoet for å forhindre kjedsomhet og monotoni.
  8. Bruk tungen.

Les mer

Hvordan kan jeg lære å kysse?

Når du skal åpne munnen for å kysse noen, bør du ikke la tungen din sprette ut. Her er det viktig å ha den rette taktikken. Hold tungen pent inne i munnen, til leppene deres møtes. Ikke gap over den du skal kysse, men åpne munnen like mye som din partner åpner sin, og la leppene deres møtes sakte. Følgelig, hva skjer når man kliner? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier.

Hvordan kan man kline?

Å kline er rett og slett å tungekyss, kyss og å stryke på og kose med hverandre. Et kyss kan være så mangt, alt fra lette kyss med lukket munn til dype tungekyss. Når dere kliner er det gjerne snakk om mest av det siste... Dersom du vil tungekysse kan du lett åpne leppene og stikke tungespissen mot hans lepper. Hvordan kline med tunge? Dersom du vil tungekysse kan du lett åpne leppene og stikke tungespissen mot hans lepper. Vil han kysse så gjør han det samme. Møter han tungespissen din med sin så kan dere leke litt med tungene og rulle de rundt hverandre. Ikke for vått, ikke for tørt ogakkurat passe mykt.

Ta dette i betraktning, er det deilig å kline?

Et virkelig godt kyss blir husket for alltid, og det er ofte store forventninger til det aller første. - For mange er kyss veldig viktig. Leppene er en av de store erogene sonene. Det å bli berørt på leppene er for mange veldig sensuelt og forsterker nytelse og tenning. Hvordan føles det å kysse? Ved intens kyssing fylles leppene med blod, og de kan bli hovne og røde. – Det som skjer når man stimulerer en erogen sone, er det samme som skjer ved berøring av hele kroppen. Det frigjøres endorfiner og hormoner som øker velværefølelsen – man blir rett og slett lykkeligere.

Derav, hvor lenge er det vanlig å kline?

Det er veldig stor forskjell på hvor lenge det er vanlig å kline. Noen kan kline veldig lenge, mens andre ikke kliner så lenge. Noen par stopper å kline, tar en pause, før de fortsetter igjen. Blir kåt av å kline? Det høres helt normalt ut at du blir kåt av å kline og bli trykket mot den du er forelsket i. Og det er jo bare flott at du tenner på han! Den kilefølelsen du kjenner i eggstokkene og i underlivet, høres absolutt ut som det som skjer når du blir kåt.

Hvorfor liker vi å kysse?

Flere kyss gir mer tilfredshet

Oksytosin har blitt døpt kjærlighetshormonet fordi det skaper en følelse av samhørighet, tillit og kjærlighet mellom mennesker når det frigis i hjernen, for eksempel når vi kysser. – Det er en sammenheng mellom hyppigheten av kyss og tilfredsheten i forholdet, forteller Wlodarski.

By Cadmann Bleacher

Kan man bytte termostat? :: Hvordan klippe ut noe på Mac?
Nyttige lenker