Hjem > H > Hvordan Klippe Ut Noe På Mac?

Hvordan klippe ut noe på Mac?

Klipp ut

  1. Trykk på Kommando-X.
  2. Eller velg Rediger > Klipp ut fra menylinjen.
  3. Eller Kontroll-klikk (eller høyreklikk) på elementet du valgte, og velg deretter Klipp ut fra snarveismenyen.

Les mer

I forhold til dette, hvordan ta skjermbilde av deler av skjermen?

kopierer

Kopiere bare bildet av det aktive vinduet

  1. Klikk vinduet du vil kopiere.
  2. Trykk ALT+PRINT SCREEN.
  3. Lim inn (CTRL+V) bildet i et Office program eller et annet program.
Hvordan ta utklipp på PC? I Windows tar du et bilde av hele skjermen ved hjelp av Print Scrn-knappen, som gjerne sitter øverst i høyre hjørne av tastaturet. For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S. Tegn det rektangulære området du vil ha bilde av, og slipp museknappen.

Hvordan ta skjermbilde av hele nettsiden?

Du kan bruke cmd-shift-3 for å ta bilde av hele skjermen, eller cmd-shift-4 for å definere et utsnitt, som så blir lagret til fil. Legger du til «ctrl» i tastekombinasjonen, lagrer du skjermbildet til utklippstavlen i stedet. Deretter, hvordan klippe og lime bilder på mac? Kopier og lim inn på tvers av enheter fra Mac

  1. Kopier på en enhet: Marker innholdet du vil kopiere, og kopier det. På Macen kan du for eksempel trykke på Kommando-C eller velge Rediger > Kopier.
  2. Lim inn på en enhet: Plasser markøren der du vil lime inn innholdet, og lim det inn.

Hvordan slette skjermbilder på Mac?

Flytt objektet til papirkurven i Dock på Macen, eller marker objektet og hold nede Kommando-tasten og trykk på Slett. Hvordan bruke Snipping Tool? Hvordan bruke Snipping Tool? For å lage et utklipp plasser musepekeren i hjørnet av objektet du vil fange. Hold musetasten nede og dra markøren til det motsatte hjørnet slik at du lager en boks rundt objektet ditt. Slipp musepekeren og du får opp utklippet ditt i et eget vindu hvor du kan lagre det.

Deretter, hvordan ta bilde av skjermen iphone 7?

Trykk på sideknappen og volum opp-knappen samtidig. Slipp begge knappene rett etterpå. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen. Hvordan klippe ut skjermbilde PC? Åpne utklippsverktøyet og ta et skjermbilde

  1. Trykk Windows-logotasten + Skift + S. Skrivebordet blir mørkere mens du velger et område for skjermbildet.
  2. Rektangulær modus er valgt som standard.
  3. Skjermbildet kopieres automatisk til utklippstavlen.

Dessuten, hvordan bruke klipp og tegn?

Altså: Windowstast + Shift + S.

Ved siden av den er det et valg for frihånd. Når du velger en av disse, blir musepekeren til et kryss. Du må så holde nede denne og dra over det området du vil klippe ut (se video). Videre er den doble ruten med +tegn til å ta et utklipp av det aktive vinduet du har oppe.

By Eisen

Hvordan bli bedre til å kline? :: Når bør man ta EKG?
Nyttige lenker