Hjem > H > Hvordan Gi En Vurdering På Finn?

Hvordan gi en vurdering på FINN?

Hvordan gi en vurdering av selgere og kjøpere på Torget

  1. Gå til Mine Annonser.
  2. Trykk på annonsen det gjelder.
  3. Klikk på Gi vurdering.
  4. Velg en av personene der som kjøper (Det er lurt å vente til varen kommer frem før man velger kjøper, slik at ikke fristen på 14 dager løper ut før varen er fremme)

Les mer

Hvorfor blir annonsen avvist på FINN?

De aller fleste annonser som legges ut på FINN går via en automatisk kontroll som gjøres av maskiner. De resterende annonsene går til en manuell kontroll som utføres av mennesker. Vi kan aldri helgardere oss mot å godkjenne eller avvise annonser feilaktig, men vi gjør vårt beste for å unngå det. Er det lov med bud på FINN? Det er fullt mulig å kjøre budrunde for det du ønsker å selge på FINN, men det er viktig at du følger reglene vi har satt for dette: Ved annonser som selges under salgsformen «Auksjon» eller «bud ønskes» skal prisen på objektet representere den reelle minsteprisen som man kan kjøpe varen for.

Kan man blokkere noen på FINN?

Det du kan gjøre dersom du ønsker å ta saken videre, er enten å blokkere vedkommende, eller rapportere inn brukeren til oss via epost ([email protected]) eller ved å rapportere direkte inne i dialogen. Ved å trykke blokker bruker vil du blokkere personen fra å sende deg meldinger i meldingstjenesten vår. Hvor mye koster det å legge ut annonse på FINN?

Antall annonserPris pr. annonse
0 - 59 990 kr
6 - 108 990 kr
11 - 207 990 kr
21 - 506 990 kr

Hvordan rapportere noen på FINN?

Hvis du ønsker å rapportere en bruker for trakasserende eller uønskede meldinger på FINN, kan du rapportere brukeren inne i meldingstråden. Det er tre små prikker øverst til høyre i meldingstråden og der kan du velge "Rapporter bruker". Når dette er gjort, vil sikkerhetsavdelingen se på saken. Når kjøper trekker seg? Etter kjøpsloven § 51 kan selger kreve oppfyllelse, heving og erstatning dersom kjøperen ikke oppfyller sin del av avtalen. Som eksempel må kjøper hente pakken, eller betale for varen den har fått.

Hvor lenge ligger annonser ute på FINN?

En stillingsannonse på FINN jobb har maks liggetid på 42 dager (6 uker). Annonsen vil likevel gå av nett samme dag som søknadsfristen. Det vil si at selv om du har dager igjen av de 42, vil ikke annonsen være søkbar hvis søknadsfristen har gått ut. Hvor mange bruker FINN no? I gjennomsnitt har FINN.no 6,3 millioner unike brukere i uken.

Hvor lang tid tar kontroll på FINN?

Vi ønsker at FINN.no skal være et trygt sted for kjøp og salg. Derfor kontrollerer vi annonsene før de legges ut. De fleste annonser blir kontrollert og aktivert innen to timer. På kveldstid og i helgen kan det ta noe lengre tid.

By Cesaro

Hva menes med 5 minutters regelen? :: Hvor mye er aksjene mine verdt?
Nyttige lenker