Hjem > H > Hva Menes Med 5 Minutters Regelen?

Hva menes med 5 minutters regelen?

Har man feks budfrist kl 22.00 og en kjøper legger inn bud 21.59 så vil det være om å gjøre å få inn neste bud før kl 22.04. (Altså 5 min etter siste bud) Viser neste bud 22.05 tells det ikke fordi at det er MER ENN 5 MIN ETTER SISTE BUD INNEN BUDFRIST.

Les mer

Hvordan tjene penger på FINN?

Hvordan tjene penger på nettauksjoner eller side som finn.no og qxl. Selg dine brukte ting på nettet og tjene litt ekstra penger. Kjøpe nye og brukte ting på billige nettauksjoner eller loppemarket og selg det dyrere. Kombinere de to og få en ekstra inntekt. Hva er ikke lov å selge på FINN? FINN tillater ikke salg av kopi eller replika av merkevarer, programvare, spill, musikk etc. Det samme gjelder kopier av samleobjekter som kan forveksles med originalen.

Hvordan oppheve blokkering på FINN?

Finn blokkerte kontoer eller opphev blokkeringer

Trykk på Blokkert under «Kontakter». ved siden av vedkommendes navn.
Folk spør også kan finn lese meldinger? Alle som registrerer seg på FINN får en egen meldingsboks. Her kan du lese og svare meldinger og ha kundedialog på de fleste annonsetyper.

Folk spør også hvordan sende melding på finn?

Under Min FINN så har du en egen innboks som heter "meldinger". Dette er en meldingstjeneste der e-post kan utveksles mellom kjøpere og selgere på FINN. Tjenesten er gratis og knyttet til brukerkontoen. Den kan også brukes som et arkiv over all dialog man har om annonser på FINN. Angående dette, er det gratis å legge ut på finn? Markedsplassen har tidligere tatt 35 kroner per annonse i til salgs-kategorien. Nå blir det gratis - men du må fortsatt registrere deg.

Tilsvarende, hvor mye tjener finn no?

Omsetningen var 1 527 millioner kroner i 2017, og resultatet 585 millioner kroner (EBITDA). Tilsvarende tall for 2012 var henholdsvis 1 226 millioner kroner og 622 millioner kroner. Tilsvarende, hvordan rapportere svindel på finn? Dersom du ser noe du synes virker som en mistenkelig annonse, er det mulig å rapportere dette inn til oss via funksjonen “Rapporter annonse” som finnes på alle annonser. Dersom du er bekymret for at du er i ferd med å bli svindlet, oppfordres du til å ta direkte kontakt med kundesenteret til FINN.no.

Hvordan unngå å bli svindlet på FINN?

Kort oppsummert kan du i stor grad unngå å bli svindlet på Finn ved å få god kontaktinformasjon om selgeren, be de ta et nytt bilde av gjenstanden, sjekke at personen du snakker med faktisk er den, og møte selgeren for å overta varen i virkeligheten.

By Hashum

Hvordan wipe Mac? :: Hvordan gi en vurdering på FINN?
Nyttige lenker