Hjem > H > Hvor Mange Meldinger På Messenger?

Hvor mange meldinger på messenger?

Du kan sende en melding til opptil 150 personer samtidig. Hvis du vil distribuere en melding til en spesifikk gruppe du er en del av, kan du publisere et innlegg i gruppen.

Les mer

Hvordan sende melding som tekstmelding?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Deretter, hvordan skrive sms? Skrive SMS

På de fleste telefoner finnes det en liten snarvei. På mange telefoner kan du rett og slett trykke på piltasten til venstre rett fra hvilemodus og begynne å skrive tekstmeldingen. På andre telefoner er det ofte et meldingsikon i hvilemodus som du kan trykke på, spesielt i mange trykkskjermtelefoner.

Hva er forskjellen på iMessage og SMS?

Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS. Hva er Forsvinnings modus Messenger? Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene.

Hvordan se Sist aktiv Messenger?

Folk som vises i Aktiv-fanen eller har en , er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Når Aktiv-statusen din er på, vises du som aktiv, nylig aktiv eller for øyeblikket i samme chat som vennene og kontaktene dine på denne profilen. Finn ut hvordan du slår av din Aktiv-status. Tilsvarende, hvordan gjøre seg usynlig på messenger? Klikk på «Instillinger» og velg «instillinger og personvern». Skroll litt ned på siden til feltet som heter «personvern» og se etter feltet «aktiv-status». Denne klikker du så til å være av, så vil aldri noen kunne se om du er aktiv på Facebook / Messenger.

Derav, hvordan slette gamle meldinger på messenger?

Hvordan fjerner jeg eller angrer sendingen på en melding jeg har sendt i Messenger?

  1. Gå til Chatter og åpne en Messenger-samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen du vil fjerne for deg selv.
  3. Trykk på Fjern.
  4. Trykk på Fjern for deg.
Også, hvor blir det av arkiverte meldinger på facebook? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Kan man hente slettede Messenger beskjeder?

Nei, du kan ikke hente slettede meldinger eller samtaler. Slettede meldingerfjernes permanent fra chatlisten. Husk at hvis du sletter en melding eller samtale fra chatlisten din, blir den ikke slettet fra chatlisten til personen du chattet med.

By Erskine

Hvilke åtte spor utgjør den åttedelte veien? :: Hvordan kopiere fra Messenger?
Nyttige lenker