Hjem > H > Hvordan Se Hvor Mange Følgere Du Har På Snapchat?

Hvordan se hvor mange følgere du har på Snapchat?

Scroll ned til siste snappen og trykk på den. Nederst til venstre er det et øye med et tall under. Klikk på det slik at det kommer opp en liste. Øverst til venstre i denne listen vil du se et eksakt antall av hvor mange som har sett snappen din.

Les mer

Hvordan blokkere noen fra My story?

Åpne Snapchat, og sveip nedover fra hovedskjermen, og trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre. Rull ned og under "Hvem kan", velg Vis min historie. Velg Egendefinert og merk deretter av i boksen ved siden av personen du vil blokkere. Og det er det, du er ferdig. Så, hvordan funker bestevenn lista på snap? Den personen utveksler flest snaps med samme person du utveksler flest bilder med. Solbriller: Dere har én felles bestevenn. Én av personene du sender flest snaps til, er også én av personene denne personen sender flest snaps til. Luringen: Du er denne personens bestevenn, men den er ikke din.

Derav, hvordan fjerne en venn fra topplista på snap?

Fjern noen fra bestevenner ved å erstatte dem

Å sende færre snaps til de du vil ha fjernet fra listen over beste venner mens du sender flere til andre venner vil gjøre susen.
Deretter, hva betyr rød snap? Et rødt hjerte på Snapchat betyr at du har vært # 1 BFs (beste venner) med hverandre i to uker på raken, det vil si at dere begge sendte flere snaps til den andre enn noen andre i de to to ukene!

Så, hvordan se story på snapchat uten at det vises?

Trykk bare én gang på snapen du har motatt slik at den lastes inn til telefonen. Deretter skrur du på flymodus, eller skrur av datatrafikken til telefonen, og snapen vil åpnes uten at avsenderen ser det. Derav, hvorfor står det venter på snapchat? Hvis dere mottar «venter» på Snapchat, men dere er venner. Da kan det faktisk være et nettverksproblem. Meldingen din kan vente på Snapchat hvis det faktisk ikke er noen Internett-tilkobling tilgjengelig på enheten din.

Også, kan man se hvem som ser deg på snapmap?

Svaret er- an unfortunate no. Du kan ikke se listen over folk som har sett posisjonen din på Snapchat. Videre varsler ikke applikasjonen deg når noen sjekker posisjonen din. Hvordan vet man at man er blokkert på Iphone? Gå til Innstillinger > Telefon og trykk på Blokkerte kontakter for å se listen.

Ta dette i betraktning, kan politiet finne gamle snapper?

Alle bilder som sendes med snap vil være lagret på serveren til snapchat på et eller annet tidspunkt. Det vil neppe være en enkel sak å få hentet ut bildene, men politiet vil kunne begjære innsyn i kontoene.

By Feld Gasca

Hvordan se at iPhone lader? :: Kan man finne ut hvem som har slettet deg på Facebook?
Nyttige lenker