Hjem > H > Hvordan Man Deler I Excel?

Hvordan man deler i Excel?

Dele tall i en celle

Hvis du vil gjøre denne oppgaven, bruker du den aritmetiske operatoren / (skråstrek). Hvis du for eksempel skriver inn =10/5 i en celle, viser cellen 2. Viktig!: Pass på at du skriver inn et likhetstegn (=) i cellen før du skriver inn tallene og /-operatoren.

Les mer

Hvordan lage en link i Excel?

I regnearket velger du cellen der du vil opprette en kobling. Velg Kobling på Sett inn-fanen. Du kan også høyreklikke cellen og deretter velge Kobling... på hurtigmenyen, eller du kan trykke CTRL+K. Hvordan splitte fornavn og etternavn i Excel? Velg kolonnene du vil splitte informasjonen til

Da gjenstår det bare det å velge <Målområde> som du finner her midt på vinduet. Hold inne <CTRL> tasten og marker begge kolonnene med <Fornavn> og <Etternavn> slik som dette. Avslutt med <Fullfør> og du er klar.

Hvordan bruke summer hvis?

Hvis du vil, kan du bruke vilkårene på ett område og summere de tilsvarende verdiene i et annet område. Formelen =SUMMERHVIS(B2:B5, "John", C2:C5) summerer for eksempel bare verdiene i området C2:C5 der de tilsvarende cellene i området B2:B5 er lik "John". Dessuten, hva betyr semikolon i excel? Skill verdiene i ulike rader ved å bruke semikolon (;). Hvis du for eksempel vil angi verdiene 10, 20, 30 og 40 i én rad og 50, 60, 70 og 80 i raden under, angir du en 2-ganger-4-matrisekonstant: {10,20,30,40;50,60,70,80}.

Du kan også spørre hvordan regne med standardavvik?

Hvordan beregne standardavvik

Det gjør man ved først å regne ut hver verdis avstand fra gjennomsnittsverdien. Deretter kvadreres hver avstand, og så summeres alle kvadratene. Summen deles på antall verdier.
Angående dette, hva er standardavvik excel? Beregner standardavvik basert på et utvalg. Standardavviket er et mål for hvor stor spredningen er i forhold til gjennomsnittet (middelverdien).

Derav, hvor mye er et standardavvik?

Standardavviket er et mål for spredningen av verdiene i et datasett eller av verdien av en stokastisk variabel. Standardavviket gir verdienes gjennomsnittlige avstand fra gjennomsnittet. Den er definert som kvadratroten av variansen. Hvordan lage en formel? formelen

Data
FormelBeskrivelseResultat
' = 5 + 2Legger sammen 5 og 2=5+2
' = 5-2Trekker 2 fra 5=5-2
' = 5/2Dividerer 5 med 2=5/2

Du kan også spørre hva betyr dollartegn i excel?

Hvordan låse en celle i Excel

Noen ganger trenger vi å låse funksjonene til en fast celle. Da bruker vi dollartegn. Med dollartegn låser du funksjonen. Det som heter absolutt referanse.

By Jessen

Hvordan surfe sikkert? :: Hvordan regne ut antall måneder i Excel?
Nyttige lenker