Hjem > H > Hvordan Nullstille Waterguard?

Hvordan nullstille Waterguard?

Trykk og hold RESET knapp inne på betjeningspanelet (2 sek.) til lyd og rødt lyssignal aktiveres. Innen 20 sekunder, trykk og hold RESET knapp inne på strømadapteret (2 sek.)

Les mer

Folk spør også hvorfor piper waterguard?

Hvis en trådløs sensor eller strømadapter må byttes ut, må systemet resettes, og alle enhetene må meldes opp på nytt. Hvis ikke dette gjøres vil systemet varsle om teknisk feil ved gjentagende 2 korte pip. Dessuten, hvordan fungerer vannstopper? Stopp vanntilførselen fort

Om vannet stenges automatisk og umiddelbart minker skade- og utgiftsomfanget som følge av en lekkasje. En automatisk vannstopper består av et system hvor en magnetisk lås, koblet til strømanlegget i boligen, stopper vanntilførselen dersom uhellet er ute.

Folk spør også hvordan fungerer waterguard?

Waterguard lekkasjestoppere monteres i eller omkring vannførende installasjoner for å stoppe en uønsket vannutstrømning gjennom å registrere lekkasjen og automatisk stenge vanntilførselen. Lekkasjestopperne består i hovedsak av en fuktføler, styreenhet og magnetventil, se fig. 1. Så, hvorfor piper vannstopper? Hvorfor piper det da? Svar: Grunnen til at betjeningspanelet sender ut et varselssignal, er at anlegget har oppdaget fuktighet et eller annet sted. Ved betjeningspanelet skal det være klebet opp et skjema som – sammen med antall pip i lydsignalet – forteller deg hvilken sensor som er aktivert, og hvor det er plassert.

Hva er lekkasjestopper?

Lekkasjestopper er utstyr som monteres i eller omkring vannførende installasjoner, med det for øye å stoppe en uønsket vannutstrømning. Lekkasjestoppere registrer lekkasje, og stenger automatisk vanntilførselen fra skadestedet. Det finnes også lekkasjevarslere som føler fukt og varsler vanligvis akustisk. Også, hvordan resette flowstop? RESET AV SYSTEMET:

Trykk SET knapp på sensor en gang, Sensor kvitterer med to pip, feilmelding er da slettet. Trykk ON/SET knapp på hovedsentralen. Ventilen åpnes og signalene blir borte.

Når er det krav til Waterguard?

Hvis bygningens faste vanninstallasjon har et innendørs tappested hvor lekkasjevannet ikke vil renne til et sluk eller i et overløp, må det monteres en automatisk lekkasjestopper. Det samme gjelder for tilkoblingspunkter for produkter og utstyr som bruker vann, for eksempel vaskemaskin og oppvaskmaskin. Så, er det krav til waterguard? På nye boliger er det påkrevd, men når det gjelder eldre boliger er det altså helt frivillig om man vil installere lekkasjesikring. Etter mer enn 20 år i det norske markedet er Waterguard i dag ledende innenfor lekkasjesikring.

Hva koster Vannstopper?

Waterguard/vannstopp ventiler med trådløst følersystem :

Med 1 trådløs føler og følertråd, samt fjernkontroll: Fra 6990,- Pluss moms.

By Blatt Drouillard

Er lekkasjestopper påbudt? :: Hvem godtar Strex?
Nyttige lenker