Hjem > H > Hvem Godtar Strex?

Hvem godtar Strex?

hvemStrex

Noen eksempel:

  • Parkering (EasyPark)
  • Bussbillett (AtB, Ruter)
  • Kinobilletter (Nordisk Film Kino)
  • Taxi (Oslo Taxi)
  • Donasjoner (Røde Kors, Redd Barna)
  • Streaming (TV2 Sumo)

Les mer

Hvordan stoppe innholdstjenester?

Abonnementstjenester løper til abonnementet blir avsluttet, men du skal enkelt kunne stoppe leveringen av tjenesten ved å sende kodeordet STOPP til det nummeret du mottar meldingen fra. Du kan også sperre abonnementet ditt for alt av mobile innholdstjenester eller sette beløpsgrenser. Hva kan man betale med Strex? Med Strex betaler du alt fra kinobilletter, parkering og fiskekort til VG+ abonnement, og alle kjøp belastes mobilregningen din. Enkelt, ikke sant?

Derav, hvor kan jeg betale med strex?

Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller en egen betalingsapp. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalinger belastes mobilregningen din. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement, operatør og operativsystem. Hvordan bruke Strex? Betaling med Strex skal være enkelt, men samtidig trygt. Kort fortalt bekreftes alle belastninger direkte på den telefonen som blir belastet. Dette kan for eksempel være ved å sende en SMS for å bestille en tjeneste, bekrefte et kjøp via SMS eller ved at man mottar en engangskode på SMS.

Hva er innholdstjenester Ice?

Innholdstjenester er en betegnelse som omfatter alle varer eller tjenester som er kjøpt via mobil. Eksempler på innholdstjenester kan være: nummersøk. parkering. Deretter, hva koster det å ringe 21 nummer?

NummerStartprisMinutt
Kundeservice ice 21 00 00 00kr 0,00*kr 0,00*
Nødnummer 110-113kr 0,00kr 0,00
Legevakt 116 117kr 0,00kr 0,00
Veivesenets informasjonstelefon 175kr 0,00kr 0,00

Hvordan si opp abonnement Talkmore?

Ønsker du ikke lengre ha mobilnummeret ditt og tilhørende abonnement? Husk at dersom du sier opp et nummer hos oss, mister du retten til å bruke dette telefonnummeret. Du kan enkelt fylle på din ringesaldo på Mine Sider eller i Talkmore-appen! Du kan enkelt endre ditt abonnement på Mine Sider eller i appen. Er Strex trygt? Strex gjør det trygt og enkelt å betale for produkter og tjenester med mobiltelefonen – og fungerer uavhengig av type telefon, operatør og abonnement. Løsningen bygger på velprøvd teknologi, og krever ikke installasjon av app eller annen programvare. Kjøp med Strex belastes brukerens mobilregning.

Hvordan se varekjøp med mobil?

Hvis du er usikker på hva du betaler for kan et godt tips være å sjekke meldinger på telefonen din. Du bør ha mottatt en SMS med bekreftelse på kjøp av varen/tjenesten. Strex distribuerer varekjøp, innholdstjenester og generelt kjøp med mobil. Du kan også logge deg inn på Strex.no og sjekke alle dine transaksjoner.

By Paymar

Hvordan nullstille Waterguard? :: Hvordan få Siri til å slutte å lese opp varslinger?
Nyttige lenker