Hjem > H > Hvor Er Kalkulator På Iphone?

Hvor er kalkulator på iPhone?

Åpne Kalkulator raskt. Dra fingeren oppover fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter.

Les mer

Hvordan få bedre kvalitet på bilder iPhone?

På en iPhone bruker du bare appen Bilder, hvor alle bildene dine ligger allerede. Velg et bilde, og trykk på ikonet med de tre skyveknappene eller Rediger. Ofte trenger du ikke gjøre noe annet enn å trykke på tryllestaven i det øverste høyre hjørnet, før bildet ditt ser betydelig bedre ut. Derav, hva betyr skjul varsler på iphone? Slå på Skjul varsler

Når Skjul varsler er på, vises Varsler-knappen ved siden av samtalen. Dette stopper varslene bare for denne samtalen, ikke for hele enheten. Du mottar fortsatt alle andre meldinger og ser varsler for dem på låst skjerm.

Også, hvordan få kamera til å fungere på iphone?

Hvis kameraet ikke fungerer

Hvis bildet er uskarpt, rengjør du linsene foran og bak med en mikrofiberklut. Hvis du ser skitt eller rusk inni linsen, eller hvis kameralinsen ser ut til å være feiljustert eller blokkert, kan du kontakte Apple-kundestøtte for å få hjelp med iPhone, iPad eller iPod touch.
Ta dette i betraktning, hvordan få opp kontrollsenter på ipad? Bruk Kontrollsenter på iPad

  1. For å åpne Kontrollsenter sveiper du nedover fra øverst til høyre på skjermen.
  2. For å lukke Kontrollsenter, sveiper du opp fra bunnen av skjermen eller bare trykker på skjermen.

Hvordan få opp Kontrollsenter på iPhone 11?

For å åpne Kontrollsenter sveiper du nedover fra øverst til høyre på skjermen. Sveip opp fra bunnen av skjermen eller trykk på skjermen for å lukke Kontrollsenter. Folk spør også hvilken iphone har best kamera? iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn i fjor. Det merkes godt når man er ute om natten og tar bilder.

Hvordan få rutenett på kamera?

Det er ikke alltid helt intuitivt å skape en flott komposisjon, men et enkelt triks er å bruke den hjelpen mobilen kan gi deg med et rutenett. På iPhone må du velge innstillinger og kamera for å aktivere rutenettet, mens du på Android velger innstillinger når du har aktivert kameraet. Dessuten, hvordan få vidvinkel på iphone? For å slå på Speil visningen til kamera foran går du til Innstillinger > Kamera, og deretter slår du på innstillingen. Speil visningen til kamera foran for foto og video er tilgjengelig på iPhone XS, iPhone XR og nyere.

Og et annet spørsmål, hvordan se om noen har lest melding på iphone?

I meldingsvinduet trykker du på informasjonsknappen (i) øverst i høyre hjørne > Slå av eller på lesebekreftelse.

By Bremser

Hvordan få tilbake slettede Meldinger på iPhone? :: Hvordan ser det ut når noen har slettet deg på snap?
Nyttige lenker