Hjem > H > Hvordan Tjene Penger På Tise?

Hvordan tjene penger på Tise?

Selv om Tise enn så lenge ikke tjener noe særlig penger, har de noen inntektskilder som får det til å gå rundt. – Vi får betalt av partnere når de legger ut tilbud i det vi kaller for CashStore, og tjener blant annet litt på at brukerne benytter seg av Safe Payment.

Les mer

Hvor mye koster frakt på Tise?

Avgiften er basert på verdien av varen du kjøper (se priser under). Kjøper du for eksempel en vare til 350 NOK, betaler du mellom 84 og 89 NOK for frakt og betaling gjennom Tise, avhengig av hvilken fraktløsning du har valgt, og får trygg og smidig betaling og levering på dørmatten/ i postkassen. Også, hvordan sende pakke på tise? Sendinger med Posten via Tise gjelder fra egen postkasse eller levering på utleveringssted. Jeg har sendt en Norgespakke 0–5 kg og sendingen er ikke kommer frem. Jeg skrev adressen til mottaker på pakken istedenfor kode. Posten trenger koden for å få registrert pakken gjennom sine systemer.

Hvordan selge klær på Tise?

Hvordan selge klær på Tise: 7 gode tips!

  1. Ta gode bilder av klærne du skal selge.
  2. Ta flere bilder.
  3. Ha på plagget når du tar bilder.
  4. Velg riktig pris.
  5. Ha nok informasjon om plaggene du selger.
  6. Del annonsen på andre sosiale medier.
  7. Husk å fortelle om frakt eller hvordan de kan få plaggene.
  8. Derfor bør du selge gamle plagg på Tise.
Derav, er bud bindende på tise? Husk at det mest sannsynligvis er flere lignende gjenstander til salgs på Tise. Pass på at du ikke gir bud på flere identiske varer på samme tid. Bud er bindende, og hvis du ender opp i en situasjon hvor to har fått aksept på 2 bud er du etter loven pliktig å gjennomføre dem.

Man kan også spørre hvordan tise?

For å lage en Tise, klikker du bare på “+” -knappen i menyen. Her kan du legge til bilder, pris, beskrivelse, filtre og hashtags. Til slutt velger du ønsket leveringsmetode og velger en kategori som passer best til varen som skal selges. Hvis varen skal sendes, kan du lese mer om hvordan du sender varer med Tise her. Angående dette, er tise bærekraftig? Tise fokuserer mye på miljø og bærekraftighet. Tise er laget for at du og meg skal kunnen kjøpe og selge plaggene som vi ikke bruker lengre, slik at de kan få et nytt hjem. Her kan man finne vintage skatter eller man kan finne noe som er helt nytt for en billigere penge.

Hvem bruker Tise?

brukerTise

Les også:

  • Nordmenn kjøper mer klær enn tidligere.
  • Nordmenn kaster seg over brukt sportsutstyr.
  • Småforhandlere rike på Finn-annonser.
Hvem eier Tise? Eirik Rime (28) og Axel Næss (26) står bak oppstartsbedriften Tise, som er en markedsplass for kjøp og salg av hovedsakelig bruktmote.

Dessuten, hvordan bytte passord på tise?

1. Besøk https://tise.com/forgot og legg inn e-postadressen som er tilknyttet brukeren du ønsker å logge deg på. 3. Åpne appen og logg inn med e-post og nytt passord under "logg inn med epost" for å bli pålogget med den aktuelle brukeren.

By Dee Massicotte

Hvordan fjerne utskriftskø? :: Hvordan bytte brukernavn Tise?
Nyttige lenker