Hjem > H > Hvordan Bytte Brukernavn Tise?

Hvordan bytte brukernavn Tise?

Du kan bytte brukernavnet ditt ved å følge denne linken eller ved å klikke på brukernavnet ditt i appens innstillinger.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan slette tise bilder?

Hvis du vil redigere en Tise, bare gå til profilen din i appen og velg annonsen du vil redigere. På annonsen kan du enten velge "Endre" eller "Promoter" på din Tise. Trykk på endre-knappen for å endre pris, beliggenhet, tekst eller bilder (du kan ikke endre det første bildet dessverre). Kommer ikke inn på Tise? Dersom du opplever problemer knyttet til innlogging kan du kontrollere om du har: - nyeste operativsystem installert på telefonen. - forsøkt en re-installering (du mister ikke brukerdataene dine). - undersøkt at lagringsplassen på telefonen ikke er oppbrukt.

Hvordan lage ny bruker på Tise?

Du kan registrere deg på Tise ved å registrere telefonnummeret ditt eller ved å logge deg på via din private Facebook-konto. Hvordan kontakte Tise? Du kan enten sende oss en mail på [email protected] eller sende inn via dette skjemaet Tise Basics kontaktskjema, så skal vi hjelpe deg.

Ta dette i betraktning, hvordan kjøper man på tise?

Tise

Hvordan handle på Tise i Norge?

  1. Kjøper gir et bud ved å benytte “gi bud” knappen under annonsen.
  2. Når et bud er gitt vil beløpet automatisk reserveres på betalingskortet til kjøper.
  3. Et bud har en varighet på 7 dager.
Kan man blokkere folk på Tise? Blokkere brukere er en funksjon som hjelper deg å begrense hvem som kan følge deg, sende deg meldinger og like tisene dine. For å blokkere en bruker, gå til profilen deres, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk “Blokker”.

Og et annet spørsmål, hva står tise for?

«Tise» kommer fra ordet «advertise», som betyr å annonsere. «Å tise» er aktiviteten, «en tise» er den lille annonsen man lager, og brukerne er «tisere», forklarer han. Hvorfor blir man utestengt fra Tise? Årsak til en suspendering skyldes i all hovedsak at det foreligger et eller flere brudd på retningslinjene våre uten at vi kan gå i detalj rundt enkeltbrukere. Utestengte brukere bør man ikke gjennomføre en handel med og det er også heller ikke mulig å kommunisere med en utestengt bruker på Tise.

Dessuten, hva gjør man hvis man blir svindlet på tise?

Dersom du tror du har blitt utsatt for en svindel ønsker vi å hjelpe deg. Du kan rapportere den aktuelle brukeren direkte i appen via brukerens profil. Alternativt kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt. Ta også med brukernavn på den andre parten og TiseID for handelen.

By Heiner

Hvordan tjene penger på Tise? :: Hva skjer når du blokkerer noen på messenger?
Nyttige lenker