Hjem > H > Hvordan Slette Melding Forespørsel På Messenger?

Hvordan slette melding forespørsel på Messenger?

Slik sletter du meldingsforespørsler

Åpne Messenger og trykk på profilbildet ditt øverst til venstre. Trykk på Meldingsforespørsler. Trykk på Rediger øverst i høyre hjørne. Trykk på meldingsforespørslene du vil slette, eller trykk på og velg Velg alle.

Les mer

Hvorfor forsvinner meldinger på Messenger?

Hvis du sender noen en melding og vedkommende ikke leser den innen 14 dager, forsvinner meldingen automatisk fra samtalen. Trykk på den hemmelige samtalen i Chatter. Trykk på personens navn eller navnet på gruppechatten øverst i chatten. Trykk på Flyktige meldinger. Så, hvordan slette meldinger på imessage? På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.

Hvordan slette flere meldinger samtidig på Messenger?

Trykk og hold på de samtalene du vil arkivere eller slette.

  1. Arkivér: Trykk på Arkivér. for å flytte de valgte samtalene inn i arkivene dine.
  2. Merk alle som lest: Trykk på Mer. Merk alle som lest.
  3. Slett: Trykk på Slett for å slette de valgte samtalene fra Messages.
Hvordan finne ulest melding på Messenger? Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med.

I forhold til dette, hva betyr hengelås på messenger?

At samtalene er hemmelige, betyr rett og slett at chatte-tjenesten støtter såkalt ende-til-ende-kryptering. Dermed er det bare du som skriver meldingen og den du sender den til som kan lese meldingen, takket være en krypteringsnøkkel som bare dere to har. Hva er hemmelige samtaler på Messenger? Slik kan du opprette ende-til-ende-krypterte, hemmelige samtaler med Facebook-vennene dine. Funksjonen er kun tilgjengelige for iPhone- og Android-brukere som har fått den nyeste Messenger-oppdateringen.

Hvem kan sende meg melding på Messenger?

Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram. Er det mulig å slette Meldinger? Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.

Kan man slette Meldinger på iPhone?

Slette meldinger eller samtaler

Slik sletter du en enkelt melding: I en samtale trykker du og holder på meldingsboblen for å åpne en valgmeny. Trykk på Mer . Trykk på papirkurvknappen , og trykk deretter på Slett melding.

By Croix

Hvorfor slettes Meldinger på iPhone? :: Hvordan slette cache på Iphone?
Nyttige lenker