Hjem > H > Hvorfor Slettes Meldinger På Iphone?

Hvorfor slettes Meldinger på iPhone?

Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone.

Les mer

Hvordan slette alle samtaler på Messenger?

For å gjøre dette må du klikke på navnet til personen etter at chatten er åpen. Dette gir deg flere valg, som å slå av varsler og sånt for denne personen. Nesten helt i bunnen får du valget om å «Slette samtale», og ved å klikke på denne forsvinner hele samtaleloggen. Hvordan lese meldinger i Messenger uten at avsender ser det? Slik åpner du Messenger-meldinger uten at det synes

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.

Dessuten, hvordan slå på forsvinningsmodus?

Berør bunnen av chatten og sveip opp. For å slå av forsvinningsmodus, gjenta handlingen eller trykk på Slå av forsvinningsmodus øverst. Hvis noen sender deg en ny melding i forsvinningsmodus når du er i en vanlig chat, får du et varsel som du kan trykke på for å gå inn i samtalen i forsvinningsmodus med dem. Folk spør også hvordan unngå uønskede meldinger på messenger? Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.

Hva gjør man med virus på Messenger?

Hvis du tror du har fått et virus, må du gå inn og endre passord umiddelbart. Og sette på totrinns verifiseringen på din profil. Nå er det viktig at vi deler denne viktige beskjeden videre for å advare alle! Også, hvordan komme i kontakt med facebook? Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.

Folk spør også kan man angre en sms?

Skulle du være så uheldig å sende en tekstmelding til feil mottaker, er det bare å sende en 'slett'-kommando til mottakerens mobilelefon. Tekstmeldingen blir da slettet fra mobilens minne. Dette forutsetter imidlertid at mottakeren ikke allerede har lest tekstmeldingen. Tilsvarende, kan man angre sms? Mens du i enkelte tilfeller kan tilbakekalle en e-post før den når mottaker, finnes ikke den samme muligheten dersom du sender tekstmeldinger med mobiltelefonen. For du kan ikke angre en sendt sms? - Nei, det er ikke mulig.

Hvordan slette Meldinger permanent?

For å slette en melding permanent, trykk og hold på meldingen helt til «Delete»-valget dukker opp. Deretter kan du selv velge om du vil slette den fra din enhet, eller fra begge sine enheter.

By Martella

Blir Snapchat meldinger lagret? :: Hvordan slette melding forespørsel på Messenger?
Nyttige lenker