Hjem > H > Hvordan Slette Alle Sms?

Hvordan slette alle sms?

Første måten:

  1. Åpne appskjermen og trykk på «Meldinger».
  2. Trykk på «Samtaler».
  3. Trykk og hold det spesifike nummeret/kontakten du vil fjerne meldingene fra.
  4. Trykk på søppelikonet.
  5. Velg 'Slett' for å slette samtalen.

Les mer

Hvordan slette alle meldinger på iPhone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.
I forhold til dette, hvordan slette meldinger for godt? Slik sletter du en melding eller et bilde:
  1. Gå til Chatter , og åpne en samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen eller bildet du vil slette.
  3. Trykk på Fjern, og trykk deretter på Fjern for deg.
  4. Trykk på Fjern.

Og et annet spørsmål, hvor lenge blir sms lagret?

Her kan du sjekke hvor mye

Men ringer du ut vil også informasjon om nummer lagres, og nummeret i innkommende SMS-er lagres. I dag lagres denne informasjonen i tre måneder, når datalagringsdirektivet trer i kraft vil dette utvides til seks måneder.
I forhold til dette, hvorfor forsvinner sms på iphone? Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone.

Man kan også spørre kan man angre sms?

Mens du i enkelte tilfeller kan tilbakekalle en e-post før den når mottaker, finnes ikke den samme muligheten dersom du sender tekstmeldinger med mobiltelefonen. For du kan ikke angre en sendt sms? - Nei, det er ikke mulig. Hvordan slette sms på Samsung? Trinn 1. Lås opp Android og gå til "Messaging" -appen. Trinn 2. Trykk på "Meny" -ikonet og velg "Slett tråd".

Kan man slette meldinger som er sendt?

Du kan redigere eller slette meldinger du har sendt i Google Chat. Viktig: Etter at du har redigert eller slettet en sendt melding, kan det hende at den opprinnelige meldingen blir tatt med i varsler. Kan man slette sendte Meldinger på Whatsapp? Klikk på høyre pil for å se flere alternativer, og velg deretter «Slett». Nå er det når du kan velge alle meldingene du vil slette, og når du er ferdig, klikker du på søppelbøtta i nedre venstre hjørne.

Hvordan beholde Meldinger på iPhone?

Når du slår av Meldinger på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du velge å slå av Meldinger i iCloud på kun den enheten eller på alle enhetene dine. Alle enhetene der Meldinger i iCloud er slått på, fortsetter å lagre det du sender og mottar fra den enheten, i iCloud.

By Rosena

Er det mulig å slette SMS? :: Hvordan søke i samtale på Messenger?
Nyttige lenker