Hjem > E > Er Det Mulig Å Slette Sms?

Er det mulig å slette SMS?

Har du sendt en sms-melding til feil person, eller sendt en melding du angrer på, skal du kunne sende et slett-signal til mottagerens telefon slik at meldingen slettes. Dette forutsetter at meldingen kommer fra telefonen du sender slett-signalet fra, og at meldingen ennå ikke er lest.

Les mer

I forhold til dette, hvordan slette en hel samtale på messenger?

For å gjøre dette må du klikke på navnet til personen etter at chatten er åpen. Dette gir deg flere valg, som å slå av varsler og sånt for denne personen. Nesten helt i bunnen får du valget om å «Slette samtale», og ved å klikke på denne forsvinner hele samtaleloggen. Hvordan slette meldinger på Messenger uten å åpne? Slik sletter du Messenger-meldinger på Android

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.

Blir alle telefonsamtaler lagret?

Lagrer bare sporene

Det er ikke selve samtalene eller e-postinnholdet som skal lagres, men de elektroniske sporene slike kommunikasjoner legger igjen etter seg. Det vil for telefonsamtaler si både telfonnumrene som ringes til og fra, områdene det ringes i og tidspunktene.
Og et annet spørsmål, kan politiet se meldingene mine? Dette står i straffeprosessloven § 170a. Dersom politiet har hjemmel til å gå gjennom en telefon, vil dette være fordi innholdet i telefonen kan være av interesse for politiet i deres etterforskning, og da kan de også gå gjennom innholdet på telefonen som kan være relevant, det være bilder eller meldinger.

I forhold til dette, kan jeg sende sms fra pc?

Sende og motta tekstmeldinger fra PC-en

  1. velg Meldinger i Telefonkobling -appen på din PC.
  2. Velg Ny melding for å starte en ny samtale.
  3. Skriv inn navnet eller telefonnummeret til en kontakt.
  4. Velg personen du vil sende en melding til. Det åpnes en ny meldingstråd der du kan begynne.
Deretter, hva er forskjellen på imessage og sms? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

Hvordan bytte fra iMessage til tekstmelding?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Ta dette i betraktning, kan andre lese mine sms? SMS-tjeneste allerede startet

Og fremgangmåten er ganske enkel: Send kodeordet «kopi» med det nummeret du ønsker overvåket til 2210, eksempelvis «kopi 12334678». Du vil da få en kopi av de tre siste meldingene som er sendt eller mottatt av telefonnummeret du skrev. Tjenesten koster 6 kroner.

Hvordan angre melding?

Hvis du mener at en melding du har mottatt som sendingen er opphevet for, bryter standardene våre, kan du rapportere den ved å trykke og holde på en melding ved siden av den. Du kan også rapportere samtalen.

By Foster Rodenberg

Hvordan kontakter jeg Gmail? :: Hvordan slette alle sms?
Nyttige lenker