Hjem > H > Hvordan Skru Av Find My Iphone Fra En Annen Enhet?

Hvordan skru av Find my iPhone fra en annen enhet?

I Finn iPhone på iCloud.com klikker du på Alle enheter, og velger deretter enheten du vil fjerne. Hvis du ikke ser Alle enheter, er det fordi du allerede har valgt en enhet. Klikk på navnet på den gjeldende enheten midt på verktøylinjen for å se Enheter-listen og velg deretter en ny enhet. Klikk på Fjern fra konto.

Les mer

Kan man spore iPhone når den er slått av?

For å finne enheten din logger du på iCloud.com/find. Du kan også bruke Finn [enhet]-appen på en annen Apple-enhet som du eier. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises i listen over enheter, er ikke Finn [enhet] slått på. Men du kan fortsatt beskytte kontoen din selv om Finn [enhet] ikke var slått på. Du kan også spørre hvordan slå av find my phone? Gå til Innstillinger på din iPhone/iPad og velg Apple ID, iCloud, medier og kjøp. Trykk nå på Hvor er? Deretter trykker du på Finn iPhone eller Finn iPad. Hvis knappen ved siden av Finn iPhone eller Finn iPad er grønn, skyver du den til venstre for å gjøre den grå i stedet.

Tilsvarende, hvordan fjerne en enhet fra apple konto?

Fjern en enhet på nettet

Logg på appleid.apple.com, og velg deretter Enheter. Klikk på enheten for å se mer informasjon om enheten, og klikk deretter på Fjern fra konto. Les meldingen som vises. Klikk på nytt for å bekrefte at du ønsker å fjerne enheten.
Hvorfor får jeg ikke logget av Apple-ID? Hvis du får en melding om at Apple-ID-en din er låst eller deaktivert. Hvis du eller noen andre oppgir passordet ditt, svaret på sikkerhetsspørsmålet ditt eller annen kontoinformasjon feil for mange ganger, blir Apple-ID-en automatisk låst for å verne om sikkerheten din, og du får ikke logget på noen Apple-tjenester.

Hvordan slette iPhone før salg?

Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger. Hvordan skru av Find my iPhone fra Mac? Slå av Hvor er? for enhetene og objektene dine

  1. iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Hvor er?. Trykk på Finn [enhet] og slå deretter av Finn [enhet].
  2. Mac: Velg Apple-menyen > Systemvalg og klikk deretter på Apple-ID. Klikk på iCloud i sidepanelet, og fjern markeringen for Finn Mac.

Hvordan skru av Find my iPad?

Trykk på navnet øverst til venstre(antagelig ditt eget navn) (1.), finn riktig enhet i listen til høyre(«denne enheten») (2.), og trykk på den. Trykk på «Finn iPad» til høyre. Trykk på den grønne bryteren for å slå av «Finn iPad». I forhold til dette, kan man spore en telefon som er avslått? Kan spore avslått telefon

Alternativt må du slå av telefonen og ta ut batteriet. Selv i avslått modus kan telefonen din nemlig spores.

Man kan også spørre hvordan spore opp en annens mobil?

Logg inn på www.android.com/find med samme Google-konto som du bruker på mobilen og velg telefonen du vil spore. Da får du oppgitt enhetens nåværende posisjon, eller om den ikke er tilgjengelig, siste loggførte posisjon.

By Pooley

Hva betyr Forsvinningsmodus på Messenger? :: Hvordan skru av Find my iPhone på PC?
Nyttige lenker