Hjem > H > Hva Betyr Forsvinningsmodus På Messenger?

Hva betyr Forsvinningsmodus på Messenger?

I tillegg skriver selskapet at de oppdaterer Messengers forsvinningsmodus, en funksjon som gjør at meldinger sletter seg selv når appen blir lukket. Nå blir det mulig å velge hvor lang tid det tar før meldingen slettes, alt fra fem sekund og opp til ett døgn, skriver Facebook.

Les mer

Angående dette, hva er forsvinningsmodus facebook?

Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i Japan og for land i Europa. Med Forsvinningsmodus kan folk sende hverandre forsvinnende meldinger, bilder, videoer og annet innhold i en chat. Innhold som sendes i forsvinningsmodus, forsvinner når noen forlater chatten eller slår av forsvinningsmodus. Hva betyr blå ring på Messenger? 1: Vis vennene dine hvor du er

Blå farge signaliserer at GPS-en er aktivert. Trykk igjen på pilen for å gjøre den grå, og forsikre deg om at vennen din ikke vet hvor du er. For å få frem et kart som viser hvor du eller vennen din er, trenger du bare å trykke på snakkeboblene.

Folk spør også hvordan skjule venner på messenger?

Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:

  1. Trykk på Personer helt nederst.
  2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
  3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].
Deretter, hvordan finne skjulte meldinger på messenger? Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med.

Folk spør også hva er poenget med forsvinningsmodus?

Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene. Ta dette i betraktning, hvordan se noe på messenger uten at den andre ser d? Facebook

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.
  4. Når du har lest, lukker du appen.

Kan man få tilbake slettede meldinger på Messenger?

Nei, du kan ikke hente slettede meldinger eller samtaler. Slettede meldingerfjernes permanent fra chatlisten. Husk at hvis du sletter en melding eller samtale fra chatlisten din, blir den ikke slettet fra chatlisten til personen du chattet med. Hva er ende-til-ende-kryptering? Ende-til-ende-kryptering sikrer at bare du og personen du snakker med, kan få tilgang til meldingene. Meldingene (og filene) kryptes før de sendes over nettverket med en nøkkel som bare deles mellom deg og mottakeren. Bare mottakeren kan dekryptere og lese meldingen.

Ta dette i betraktning, hvordan blokkere en person på messenger?

Hvordan fungerer blokkering i Messenger?

  1. Åpne samtalen med personen du vil blokkere, i Chatter.
  2. Trykk på navnet til vedkommende øverst i samtalen.
  3. Bla deg nedover, og trykk på Blokker.
  4. Trykk på Blokker.

By Danika Engelking

Hvordan slå av en Samsung Galaxy S21? :: Hvordan skru av Find my iPhone fra en annen enhet?
Nyttige lenker