Hjem > H > Hvordan Skru Av Find My Iphone På Pc?

Hvordan skru av Find my iPhone på PC?

I Finn iPhone på iCloud.com klikker du på Alle enheter, og velger deretter enheten du vil fjerne. Hvis du ikke ser Alle enheter, er det fordi du allerede har valgt en enhet. Klikk på navnet på den gjeldende enheten midt på verktøylinjen for å se Enheter-listen og velg deretter en ny enhet. Klikk på Fjern fra konto.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan slå av finn min iphone?

Åpne Innstillinger på din enhet > Apple ID > iCloud > Scroll ned til du ser Finn iPhone > Trykk deretter på Finn iPhone og slå av. Du må skrive inn passordet til Apple ID'en din for å godkjenne at den fjernes fra tjenesten. Så, hvordan slå av hvor er? Hvor er

Slå av Hvor er?på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på [navnet ditt] > Hvor er?
  3. Trykk på Finn min iPhone, og trykk deretter for å slå av.*
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt. Glemt passordet?
  5. Trykk på Slå av.

Deretter, hvordan fjerne en enhet fra apple konto?

Fjern en enhet på nettet

Logg på appleid.apple.com, og velg deretter Enheter. Klikk på enheten for å se mer informasjon om enheten, og klikk deretter på Fjern fra konto. Les meldingen som vises. Klikk på nytt for å bekrefte at du ønsker å fjerne enheten.
Du kan også spørre hvordan finne en iphone som er avslått? iPhone: Logg inn med din Apple-ID i iCloud i nettleser på telefon eller PC, og velg «Finn iPhone». Da får du opp et kart og en prikk som viser hvor telefonen er. Grønn prikk betyr at telefonen er online, mens grå betyr avslått. Trykk på (i) og velg «Spill av lyd», hvis ikke telefonen er i umiddelbar nærhet.

Også, hvordan skru av find my iphone via mac?

Slå av Hvor er? for enhetene og objektene dine

  1. iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Hvor er?. Trykk på Finn [enhet] og slå deretter av Finn [enhet].
  2. Mac: Velg Apple-menyen > Systemvalg og klikk deretter på Apple-ID. Klikk på iCloud i sidepanelet, og fjern markeringen for Finn Mac.
Hva er mistet modus på iPhone? Med Mistet-modus kan du låse iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Watch, slik at andre ikke kan få tilgang til personopplysningene dine. Du kan slå på Mistet-modus i Finn iPhone på iCloud.com.

Hvordan restarte en iPhone?

Start iPhone på nytt

  1. Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises.
  2. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av.
  3. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på sideknappen (på høyre side av iPhone) inntil du ser Apple-logoen.
Hva gjør du når du mister mobilen? Er telefonen stjålet må du anmelde tyveriet til politiet før du kan melde inn en forsikringssak. Dette gjør du ved å møte opp på en politistasjon eller via nett. Politiet kan også få den stjålne mobilen sperret i EIR, et internasjonalt register som sørger for at mobiltelefoner ikke kan brukes eller selges videre.

Hvordan spore barnas iPhone?

iPhone

Velg når du vil dele

  1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt]. Hvis du bruker iOS 11, trykker du på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Trykk på Del posisjonen min.
  3. Trykk på [familiemedlemmets navn] for å dele med den personen.

By Bailey

Hvordan skru av Find my iPhone fra en annen enhet? :: Hvordan skru av tekst på YouTube?
Nyttige lenker