Hjem > H > Hvordan Skriver Man Verst?

Hvordan skriver man verst?

«e»: De fleste av ordene våre med æ-lyd, men skrives med e. Pugg på følgende ord: gjerne, herlig, verre, verst, jern, stjerne, krasje, her og der.

Les mer

Deretter, hvordan skrive millioner i tekst?

1½ time og 5,1 million eller 5,1 millioner

Etter brøker skal du bruke entall: 1½ time. Etter tall med desimaler (blandede tall) brukes flertall når tallet etter desimalkommaet er høyere enn 1: Vi skriver altså 0,3 millioner og 1,4 milliarder.
Hvordan skrive beløp med bokstaver? Takk for spørsmål. Det vanlige er å skrive tall under hundre i ett ord og dele de større: fem tusen tre hundre og syvogtyve / tjuesju. Det er nærmest en offisiell regel (se kapittelet Tallord i Finn-Erik Vinjes “Skriveregler”, 8. utg., Aschehoug).

Hvordan skrive f eks?

De viktigste reglene for forkortelser

En setning skal helst ikke begynne med en forkortelse, i begynnelsen av en setning bør du skrive forkortelsen fullt ut. Hovedregelen er at forkortelser skal ha punktum: f. eks., osv., dvs., o.l., moh.
Så, hva er i hvert fall på nynorsk? I alle fall, i det minste.

Er det hvert eller vært?

Vi bruker hver foran substantiv i hankjønn og hvert foran substantiv i intetkjønn. Ofte betyr det "alle, men enkeltvis": Hver eneste gutt i klassen fikk en invitasjon. I forhold til dette, hvordan skrives heisann? Dagens språktips: Heisann skrives ikke heisann, men heisan eller hei sann. Helt sant.

Hva er absolutt vakuum?

Innenfor vakuumteknologi arbeider vi med absolutte trykk i millibar (mbar). Tilføyelsen "absolutt" betyr at verdien refererer til helt perfekt vakuum. Perfekt vakuum har et trykk på 0,0000 mbar absolutt. I vakuum-teknologi, er det absolutte trykket alltid angitt, slik at indeksen "abs" normalt kan utelates. Hva måles vakuum i? I fysikk og teknikk blir trykk under 1 pascal regnet som vakuum. Trykk under 0,01 pascal kalles høyvakuum. I laboratorier har man nådd trykk på under 109 pascal. Ved så lavt trykk er likevel rommet langt fra tomt; det er fremdeles en million molekyler per milliliter.

Hvordan skrives var?

I prinsippet er det i norsk valfritt å skriva initialord som ikkje er særnamn, med store eller små bokstavar. Reglane opnar altså for var i tillegg til VAR, på same måte som det er valfritt å skriva PC eller pc.

By Tomkiel

Har danskene å? :: Hvordan lages blåfarge?
Nyttige lenker