Hjem > H > Hvordan Fjerne Veggen På Facebook?

Hvordan fjerne veggen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Bla ned til innlegget, og trykk på øverst til høyre. Velg Skjul fra profil eller Slett innlegg.

Les mer

Så, kan jeg se hvem som søker meg på facebook?

Nei, Facebook gir ingen anledning til å spore hvem som har sett på profilen deres. Tredjepartsapper kan heller ikke gi deg denne muligheten. Folk spør også hvordan skjule innlegg på facebook for noen? Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Bla nedover til innlegget du vil redigere. Trykk på i innlegget, og trykk deretter på Rediger personvern. Velg hvem som kan se innlegget, fra alternativene som vises (for eksempel Offentlig, Venner, Kun meg).

Også, hvem kan se hva jeg liker og kommenterer på facebook?

Du kan imidlertid selv velge hvem som skal se hva. Dette kan enkelt gjøres fra Facebook på mobilen, eller ved å redigere personverninnstillinger (den lille pilen øverst t.h.). Klikk deg inn på Innstillinger -> Personvern og velg en generell begrensning av innsynet på profilen din. Hvordan skjule tidslinjen på Facebook? Under “Tidslinje“, gjør disse endringene:

  1. “Hvem kan publisere innhold på tidslinjen din?” Velg “Venner”, eller “Kun meg”.
  2. “Hvem kan se hva andre publiserer på tidslinjen din?” Velg “Venner” eller “Kun meg”.

Hvor er papirkurv på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under profilbildet ditt og deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Papirkurv øverst i aktivitetsloggen. Dessuten, kan man finne ut om noen googler deg? Man kan ikke se hvem som har søkt opp navnet ditt på Google, og Instagram sier selv at det heller ikke er mulig å se hvem som har besøkt en profil. Man kan kun se hvor mange som har sett en video på Instagram, og ikke hvem som har sett den.

Derav, hvordan se hvem som har sett innlegg på facebook?

En Sett av-status vises ved siden av hvert innlegg for å vise hvor mange gruppemedlemmer som har sett det. Trykk på Sett for å finne ut hvem som har sett det. Alle som kan vise gruppeinnlegget, vil se Sett av-statusen. Dessuten, hvem ser på min fb profil? Hvis du spør Facebook, sier sosiale medier giganten kategorisk: “Nei, Facebook lar deg ikke spore hvem som ser på FB-profilen din. Tredjepartsapper kan heller ikke tilby denne funksjonaliteten. Hvis du kommer over en app som hevder å tilby denne muligheten, vær så snill rapporter appen.

Hvordan finne skjulte ting på Facebook?

Du kan se ting (som innlegg, bilder og videoer) som du har skjult på profilen din ved hjelp av aktivitetsloggen. Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Trykk på , og trykk deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Filter og deretter på Skjult fra profilen for å gå gjennom dem.

By Mehitable

Hva er bekjente på Facebook? :: Hvordan slå av nummervisning?
Nyttige lenker