Hjem > H > Hva Er Bekjente På Facebook?

Hva er bekjente på Facebook?

Når du legger til noen på Begrenset-listen din, er dere fremdeles venner på Facebook, men de vil bare kunne se den offentlige informasjonen din (for eksempel innleggene dine og profilinformasjon du velger å gjøre offentlig), og innlegg du tagger dem i.

Les mer

Hvordan gjøre sånn at ingen kan se vennene dine på Facebook?

Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Personvern, og trykk på Personverninnstillinger.
  4. Trykk på Hvem kan se vennelisten din? under Hvordan folk finner og kontakter deg.
  5. Velg publikummet av personer (f. eks.
Hvem kan publisere innhold på tidslinjen din? Bare du og vennene dine kan publisere på profilen din.

Hvordan endre jobb på Facebook uten at noen ser det?

Klikk på personverninnstillingsknappen ved siden av det elementet du vil endre, og klikk på kun meg (hengelåssymbol). 4. Forandre på den informasjonen du ønsker (ny jobb, nytt forhold, detaljer om deg osv.). Tilsvarende, hvem kan se hva andre skriver på profilen din? Gå til Innstillinger for profil og tagging for å administrere blant annet hvem som kan se hva andre folk publiserer på profilen din, og for å gå gjennom hvem som kan se innhold du er tagget i. Rediger grunnleggende informasjon på Facebook-profilen din, og velg hvem som kan se den.

Ta dette i betraktning, hvordan få tilbake slettede bilder på facebook?

Hvordan gjenopprette de slettede bildene fra Facebook? Når du har slettet noen viktige bilder av Facebook til iPhone, har Facebook en arkivmappe for deg som lagrer dataene du noensinne har delt eller lastet opp. Bare last ned arkivmappen og hente de slettede bildene er den enkleste metoden. Dessuten, hvordan slette gamle facebook innlegg? Gå til innlegget på tidslinjen på siden din. Trykk på øverst til høyre. Trykk på Slett innlegg og deretter på Slett.

Hva betyr Flytt til Arkiv på Facebook?

Du kan administrere deler av innholdet du deler på Facebook, som innlegg, bilder og videoer, fra Administrer aktivitet-delen i aktivitetsloggen din. Herfra kan du velge en eller flere deler av innholdet og deretter velge følgende: Flytt til Arkiv. Når du flytter innhold til arkivet, er det bare du som kan se det. Hvor mange bruker Google? Av de ca 3.5 millioner mennesker i Norge som bruker Internett hver dag bruker ca 85 % av dem en søkemotor en eller flere ganger i løpet av dagen. Dette betyr en potensiell rekkevidde på over 3 millioner nordmenn – hver dag!

Kan folk se at jeg har vært inne på deres LinkedIn?

Du kan kontrollere hvem som kan se om du har sett på profilen deres ved å oppdatere alternativene dine for profilvisning fra siden Innstillinger og personvern. Slik får du tilgang til innstillingen for profilvisning: Klikk på Meg-ikonet øverst på startsiden på LinkedIn.

By Antonius

Hvordan finne skjulte ting på Facebook? :: Hvordan fjerne veggen på Facebook?
Nyttige lenker