Hjem > H > Hvordan Endre Imessage Konto?

Hvordan endre iMessage konto?

I Meldinger-appen på Macen bruker du Innstillinger-panelet i iMessage-valg til å endre alternativer for iMessage-kontoen din. Hvis du vil endre disse valgene, velger du Meldinger > Valg og klikker deretter på iMessage. Hvis du ikke er logget på iMessage, oppgir du Apple-ID-en og passordet, og klikker deretter på Neste.

Les mer

Hvordan overføre Meldinger fra en iPhone til en annen?

Gå til din to iPhone innstillinger > Konto > iCloud, finn og slå glidebryteren for Meldinger. Etter det synkroniseres meldingene dine automatisk til den nye iPhone. På denne måten kan du synkronisere iMessage fra den gamle iPhone til den nye. Angående dette, hva er forskjellen på imessage og sms? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

Og et annet spørsmål, hvordan synkronisere imessage?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Meldinger > Send og motta. På Mac åpner du Meldinger, velger Meldinger > Valg, og deretter klikker du på iMessage. Sørg for at du er logget på iMessage med den samme Apple-ID-en på alle enhetene dine. Derav, hvordan sende imessage som sms? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Deretter, hvordan logge på imessage på iphone?

Gå til Innstillinger > Meldinger og påse at iMessage er på. Du må muligens vente en liten stund før det aktiveres. Trykk på Send og motta. Hvis du ser meldingen «Bruk Apple-ID for iMessage», trykker du på den og logger på med samme Apple-ID som du bruker på Mac, iPad og iPod touch. Også, hvordan synkronisere meldinger på iphone? Når du vil synkronisere iPhone- og iPad-tekstmeldinger, bør du sette iOS-enheter under samme Wi-Fi-tilkobling. iPhone og iPad-tekstmeldinger blir automatisk synkronisert med iDevices med din Apple (iCloud) -konto.

Hvordan få alt over fra gammel til ny iPhone?

Bruk Hurtigstart for å overføre data til en ny iPhone, iPad eller...

  1. Slå på den nye enheten, og legg den inntil den gamle enheten.
  2. En skjerm vises på den gamle enheten, og du får valget om å bruke Apple-ID-en din til å konfigurere den nye enheten.
  3. Vent til du ser en animasjon på den nye enheten.
Hva skjer når man konfigurerer som ny iPhone? Hvis du har en iCloud- eller iTunes- sikkerhetskopi eller en Android-enhet, kan du gjenopprette eller overføre dataene dine fra den gamle enheten til den nye enheten. Hvis du ikke har en sikkerhetskopi eller en annen enhet, velger du Konfigurer som ny [Enhet].

Hva er fordelen med iMessage?

Du kan legge til morsomme bakgrunner, meldinger som beveger seg på forskjellige måter, og til og med håndtegnet tekst. I tillegg lar iMessage deg enkelt sende store filer. De fleste mobilleverandører begrenser MMS-filstørrelsen til bare noen få MB, men iMessage støtter filer opptil 100 MB.

By Karil

Hva er poenget med iMessage? :: Hvor mange timer fremmedspråk Vg2?
Nyttige lenker