Hjem > H > Hva Er Poenget Med Imessage?

Hva er poenget med iMessage?

iMessage er Apples egen innebygde meldingstjeneste. iMessage er en gratis tjeneste, men sending eller mottak av iMessages bruker trådløse data. Med iMessage kan du enkelt sende tekstmeldinger, bilder eller videoer, alt fra Meldinger-appen. De fungerer bare på Apples enheter, nemlig iPhone, iPad og Mac.

Les mer

Hvordan få iMessage til å fungere?

Slå av og start iMessage og FaceTime på nytt

  1. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå av iMessage.
  2. Gå til Innstillinger > FaceTime og slå av FaceTime.
  3. Start enheten på nytt: iPhone. iPad. iPod touch.
  4. Slå på iMessage og FaceTime igjen.
Også, hvordan synkronisere meldinger på iphone og ipad? Velg Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud, og slå deretter på Meldinger (hvis det ikke allerede er slått på). Alle meldinger du sender og mottar på iPhone, arkiveres i iCloud. Når du logger med samme Apple-ID på en ny enhet som også har Meldinger i iCloud slått på, vil alle meldingene også vises der automatisk.

Følgelig, hvordan synkronisere iphone og ipad?

Synkroniser innhold via Wi-Fi

  1. Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel, åpne iTunes, og velg enheten din. Finn ut hva du kan gjøre hvis enheten ikke vises på datamaskinen.
  2. Klikk på Oversikt på venstre side i iTunes-vinduet.
  3. Velg «Synkroniser med [enheten] over Wi-Fi.»
  4. Klikk på Bruk.
Følgelig, hvordan overføre sms til mail? Del 2: Hvordan overføre tekstmeldinger fra Android til Gmail

Trinn 1: Logg på Gmail-kontoen din. Velg "Innstillinger"> "Videresending og POP / IMAP"> "Aktiver IMAP"> "Lagre endringer". Trinn 2: Last ned og installer SMS Backup + -appen fra Google Play Store. Trykk på "Connect" og velg Gmail-kontoen din.

Angående dette, hvorfor sender ikke iphone sms?

Det er flere årsaker til dette: Personen du sender meldingen til, har ikke en Apple-enhet. iMessage er slått av på din eller mottakerens enhet. For å sjekke om iMessage er slått på for enheten din går du til Innstillinger > Meldinger > iMessage. Hvordan finne SMS på iCloud? På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Slå på Meldinger. Eventuelle meldinger som er lagret i iCloud er nå tilgjengelige på enheten, og eventuelle nye meldinger du mottar på enheten din, lagres i iCloud. Åpne Meldinger-appen for å se meldingene som er lagret i iCloud.

Dessuten, hvordan endre farge på meldinger på iphone?

Åpne Innstillinger-appen og trykk på Tilgjengelighet > Skjerm og tekststørrelse > Fargefiltre. Du får se tre eksempler på fargeområder som kan hjelpe deg med å velge alternativet som passer for deg. Folk spør også hvor finner jeg imessage? Gå til Innstillinger. Trykk på Meldinger. Slå av iMessage. Gå tilbake til Innstillinger.

Tilsvarende, kan ikke motta sms fra en kontakt?

Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

By Santana

Hvordan slå av låst skjerm på iPhone? :: Hvordan endre iMessage konto?
Nyttige lenker