Hjem > H > Hvordan Klage På Et Produkt?

Hvordan klage på et produkt?

Sånn kan du skrive en klage

Forbrukerrådet har lagd ulike standardbrev som du kan bruke for å klage til den som har solgt deg varen eller tjenesten. Du fyller bare ut skjemaet med informasjon fra din egen sak, laster ned eller skriver ut, og sender til den som har levert varen eller tjenesten du klager på.

Les mer

Folk spør også har fått en pakke jeg ikke har bestilt?

Forbrukerombudets Hovde Skjelbostad sier at dersom man har mottatt en pakke i posten, som man ikke har bestilt, så bør man protestere skriftlig på kravet. – Vi anbefaler at du protesterer skriftlig til den næringsdrivende, og ber om dokumentasjon for den avtalen de mener å ha inngått med deg. I forhold til dette, er denne nettbutikken trygg? På en seriøs nettbutikk skal det være kontaktopplysninger og adresse på virksomheten – samt organisasjonsnummer. Har nettbutikken adresse i f. eks. Kina, eller en veldig generell adresse, skal dine alarmklokker ringe.

Og et annet spørsmål, hva betyr ikke sikker nettside?

Kommer du til nettsiden og den viser som ikke sikker så betyr det at trafikken ikke er kryptert og usikker. Test deretter med https:// istedenfor http:// og se om siden fungerer fint uten feilmelding om sertifikatfeil. Fungerer siden fint så betyr det at du har ett gyldig TLS/SSL sertifikat installert. Kan man anmelde svindel? Du må for eksempel møte opp om du vil anmelde:

datakriminalitet. husbråk. svindel, trusler, vold.

Hvordan stoppe svindel SMS?

Hva gjør du om du mottar en søppel-SMS

  1. Aldri svar. Svar aldri på noen søppel-SMS-er.
  2. Ikke klikk på noen lenker.
  3. Ikke oppgi personlig informasjon.
  4. Gå direkte inn på en organisasjons nettside.
  5. Rapporter svindleren.
  6. Legg inn en klage.
Angående dette, hva er straffen for svindel? Strafferammen for vanlig bedrageri og databedrageri er bot eller fengsel inntil tre år. Grovt bedrageri straffes med fengsel inntil seks år. Grovt uaktsomt vanlig og grovt bedrageri straffes med fengsel inntil to år. For lite bedrageri er strafferammen bot eller fengsel inntil seks måneder.

Hva er forskjellen mellom http og HTTPS?

HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en sikrere utgave av HTTP, hvor alt innhold som blir sendt og mottatt er kryptert. Dersom du for eksempel fyller ut et skjema med passord vil nettsiden være den eneste som kan lese dette. Følgelig, hvorfor bruke https? HTTPS står for Hypertext Transfer Protocol Secure og forteller deg - og alle andre - at trafikken til og fra nettsiden er kryptert med et sertifikat og dermed beskytter både brukere og eier av nettsiden for at noen skal kunne få tilgang til informasjonen som sendes til eller fra nettsiden.

Hva gjør HTTPS?

HTTPS er en kommunikasjonsprotokoll som støtter sikker kommunikasjon over internett. Protokollen sikrer at man kan verifisere identiteten til nett-tjenesten man kommuniserer med, samt at informasjonen som overføres ikke kan avlyttes eller endres.

By Dysart Vandevort

Hvordan finne ut om et firmanavn er opptatt? :: Hvordan sjekke nettbutikker?
Nyttige lenker