Hjem > H > Hvordan Lage Grupper På Samsung?

Hvordan lage grupper på Samsung?

Opprett en gruppe

  1. Åpne Kontakter-appen på Android-enheten.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny. Opprett en etikett.
  3. Skriv inn etikettnavnet og trykk på Ok. Legg til én kontakt i en etikett: Trykk på Legg til kontakt. . Velg en kontakt. Legg til flere kontakter i en etikett: Trykk på Legg til kontakt. .

Les mer

Og et annet spørsmål, hvorfor blir sms gjort om til mms?

Mange telefoner gjør nemlig om SMS-ene til MMS-er hvis du sender en gruppemelding og det har sneket seg inn bare én eneste mottaker som mangler telefonnummer og kun har e-postadresse i adresseboken. Hvordan slå på MMS på iPhone? Hvis du prøver å sende MMS-gruppemeldinger på iPhone, går du til Innstillinger > Meldinger og slår på MMS-meldinger. Hvis du ikke ser valget om å slå på MMS-meldinger eller Gruppemeldinger på iPhone, er det ikke sikkert at operatøren din støtter denne funksjonen.

Hva er SMS?

Short Message Service (SMS) er en tjeneste som er tilgjengelig på de fleste moderne mobiltelefoner. Tjenesten gjør det mulig å sende korte meldinger (oftest kalt tekstmeldinger eller bare SMS) hovedsakelig mellom mobiltelefoner (ev også andre håndholdte enheter eller fasttelefoner). Ta dette i betraktning, hvorfor kan jeg ikke sende sms fra min samsung? Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

Hvorfor får jeg ikke sendt meldinger?

Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette kan i mange tilfeller løse problemet. Finn SMS-innstillingene på telefonen din og kontroller at nummer til meldingssentral (SMSC) er +47 920 01 000. Se bruksanvisningen for telefonen om du er usikker. Hvordan sende SMS med effekt? Send en melding med kameraeffekter

  1. Åpne Meldinger og trykk på Skriv ny-knappen for å opprette en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på Kamera-knappen. .
  3. Trykk på Effekter-knappen.
  4. Når du har valgt effekten du vil bruke, trykker du på Ferdig.
  5. Trykk på Send-knappen.

Hva er poenget med iMessage?

iMessage er Apples egen innebygde meldingstjeneste. iMessage er en gratis tjeneste, men sending eller mottak av iMessages bruker trådløse data. Med iMessage kan du enkelt sende tekstmeldinger, bilder eller videoer, alt fra Meldinger-appen. De fungerer bare på Apples enheter, nemlig iPhone, iPad og Mac. Dessuten, hvordan få imessage til å fungere? Slå av og start iMessage og FaceTime på nytt

  1. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå av iMessage.
  2. Gå til Innstillinger > FaceTime og slå av FaceTime.
  3. Start enheten på nytt: iPhone. iPad. iPod touch.
  4. Slå på iMessage og FaceTime igjen.

Kan man slette meldinger på iPhone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.

By Christos

Hvordan leveres norgespakke? :: Hva er forskjellen på blå og grønne Meldinger?
Nyttige lenker