Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Blå Og Grønne Meldinger?

Hva er forskjellen på blå og grønne Meldinger?

Meldinger med grønne bobler er normale SMS-meldinger. Meldinger med blå bobler sendes via iMessage-direktemeldingsprotokollen - en meldingsplattform som er spesifikk for Apple-enheter. Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger.

Les mer

Hvordan lage en SMS gruppe?

SMSSMS

Endre alternativene for gruppemeldinger

  1. Åpne Messages .
  2. Trykk på Mer Innstillinger Avansert. Gruppemeldinger.
  3. Velg masse-SMS eller gruppe-MMS som standard.
Hva er forskjellen på SMS og MMS? Neste generasjons meldingstjenester har fått navnet MMS. Dette er en forkortelse for Multimedia Messaging Service, på norsk kjent som multimediameldinger. Forskjellen på denne meldingsstandarden og ordinær SMS, er at man her kan innlemme bilder og lydopptak i tillegg til tekst.

Derav, hvordan sende som tekstmelding iphone?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Følgelig, hva er forskjellen på imessage og sms? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

I forhold til dette, hvordan se om noen har lest meldingen på iphone?

I meldingsvinduet kan du i blant se at en venn har lest meldingene du har sendt. Du velger selv om andre skal få se at du har lest meldingen eller ikke. – Inntil nå har denne funksjonen vært enten av eller på for alle vennene dine, men fra og med nå kan du velge hvem som skal få se det og ikke. Hvordan skifte mellom iMessage og SMS? I Meldinger-appen på Macen bruker du Innstillinger-panelet i iMessage-valg til å endre alternativer for iMessage-kontoen din. Hvis du vil endre disse valgene, velger du Meldinger > Valg og klikker deretter på iMessage. Hvis du ikke er logget på iMessage, oppgir du Apple-ID-en og passordet, og klikker deretter på Neste.

Hva er en MMS melding?

Multimedia Messaging Service (MMS) er et system som gjør det mulig å sende og motta forskjellige multimedia (for eksempel bilder, lyd og videoklipp) i tillegg til tekst, gjennom WAP-protokollen. Hvordan lage en gruppe i meldinger? Slik legger du til noen i en gruppetekstmelding

  1. Trykk på gruppemeldingen du vil legge noen til i.
  2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden.
  3. Trykk på det grå pilsymbolet til høyre for kontaktene og deretter på Legg til kontakt .
  4. Skriv inn kontakten du vil legge til, og trykk på Ferdig.

Man kan også spørre hvordan lage gruppe sms på iphone?

Send en gruppetekstmelding

  1. Åpne Meldinger og trykk på Skriv ny-knappen .
  2. Skriv inn navnene eller trykk på Legg til-knappen. for å legge til personer fra kontaktene dine.
  3. Skriv inn meldingen din, og trykk deretter på Send-knappen .

By Gromme Kalawati

Hvordan lage grupper på Samsung? :: Hvordan slå på varslinger på FINN?
Nyttige lenker