Hjem > H > Hvordan Rapportere En Bruker På Finn?

Hvordan rapportere en bruker på FINN?

Hvis du ønsker å rapportere en bruker for trakasserende eller uønskede meldinger på FINN, kan du rapportere brukeren inne i meldingstråden. Det er tre små prikker øverst til høyre i meldingstråden og der kan du velge "Rapporter bruker". Når dette er gjort, vil sikkerhetsavdelingen se på saken.

Les mer

Hva betyr e-post Varsling på FINN?

FINN.no sender deg en oppsummering av nye annonser fra dine Lagrede søk og Firma du følger, én gang per døgn. Dette kan du selv styre under Min FINN / Lagrede søk og Min FINN / Innstillinger. Så, hvordan være anonym på finn no? Om du ikke ønsker å eksponere ditt eget navn for omverdenen bør du ikke bruke ditt fulle navn som brukernavn. Selv om du velger ikke å synliggjøre profilen i annonsene dine på FINN, så er profilen din offentlig tilgjengelig, og interessenter som kontakter deg i meldingstjenesten vil se en lenke til profilen din.

Kan FINN lese meldinger?

Alle som registrerer seg på FINN får en egen meldingsboks. Her kan du lese og svare meldinger og ha kundedialog på de fleste annonsetyper. Angående dette, hvordan oppheve blokkering på finn? Finn blokkerte kontoer eller opphev blokkeringer

Trykk på Blokkert under «Kontakter». ved siden av vedkommendes navn.

Folk spør også hva skjer om man blir rapportert på finn?

Som Norges største markedsplass på nett er sikkerhet noe FINN tar på største alvor. Derfor har vi også et eget, dedikert sikkerhetsteam. I alle annonser på FINN er det en lenke der det står “rapporter annonse”. Hvis du rapporterer til oss i FINN og forklarer hva som har skjedd, tar vi saken på alvor og undersøker den. Hvordan rapportere svindel på FINN? Dersom du ser noe du synes virker som en mistenkelig annonse, er det mulig å rapportere dette inn til oss via funksjonen “Rapporter annonse” som finnes på alle annonser. Dersom du er bekymret for at du er i ferd med å bli svindlet, oppfordres du til å ta direkte kontakt med kundesenteret til FINN.no.

Ta dette i betraktning, er et bud på finn bindende?

Du har rett til å kreve at handelen gjennomføres etter avtalen. En muntlig avtale er like bindende som en skriftlig avtale. Hvis selgeren f. eks har solgt til en annen kan du ha krav på erstatning. Hvordan slå på varsler på FINN? Dette gjøres under Min FINN / Innstillinger. For at FINN.no skal kunne varsle deg i nettleseren må du tillate varslinger. Dersom varslinger fra FINN.no er blokkert i innstillingene i nettleseren, kan vi ikke sende deg varslinger.

Tilsvarende, hvordan få varslinger på finn meldinger?

Klikk på lagre søk øverst til venstre og gi søket et navn. Kryss av for "Ja takk, varsle meg om nye treff!" så vil disse vises på forsiden av FINN, pluss at du får varsel på e-post.

By Cristine

Hvordan slå på varslinger på FINN? :: Hvem bruker Telegram?
Nyttige lenker