Hjem > H > Hvem Bruker Telegram?

Hvem bruker Telegram?

I januar 2021 var Telegram verdens mest nedlastede app, ifølge analysebyrået Sensor Tower. Den ble lastet ned 63 millioner ganger, og har nå 500 millioner brukere. Den blir brukt av aktivister i Hongkong, demonstranter i Hviterussland og opposisjonelle i Russland.

Les mer

Hvilke apper bruker barn?

Hvilke sosiale medier og apper bruker barn? Nesten alle 9 – 18-åringer bruker Youtube5 (95 prosent). Mange bruker også Snapchat (80 prosent), samt TikTok og Instagram (begge 65 prosent). Drøyt halvparten av 9 – 18-åringene oppgir å bruke Facebook (51 prosent). Og et annet spørsmål, hvilken app er mest populær? 1. TikTok. I oktober 2021 var TikTok den mest nedlastede appen verden over (det vil si blant apper som ikke er et spill). Applikasjonen ble lansert i 2016 og kan brukes på både Android og iOS.

Så, hvorfor er det 12 års grense på roblox?

PEGI begrunner i sin vurdering at Roblox kan inneholde tematikk med frykt og mild vold. Vi vil gjøre obs på at Roblox ikke er ett spill, men heller en plattform med tilgang til mange spill. Tilsvarende, kan messenger bli hacket? Ja, Facebook-kontoen din eller Facebook Messenger kan bli hacket eller få et virus, dessverre. Facebook er generelt ganske flinke til å filtrere disse ut. (Derfor er det også viktig å holde Facebook- og Messenger-appene dine oppdatert.)

Hva er Forsvinnings modus Messenger?

Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene. Hvorfor forsvinner Messenger meldinger? Hvis du sender noen en melding og vedkommende ikke leser den innen 14 dager, forsvinner meldingen automatisk fra samtalen. Trykk på den hemmelige samtalen i Chatter. Trykk på personens navn eller navnet på gruppechatten øverst i chatten. Trykk på Flyktige meldinger.

Ta dette i betraktning, kan signal spores?

Hvis du ikke ønsker å legge igjen for mange spor i teledata finnes det løsninger. Appen Signal gjør at du både kan sende meldinger og ringe kryptert uten at det enkelt kan spores. Dessuten, hva skjer når en melding krypteres? Kryptering er en matematisk metode som sørger for konfidensialitet ved at informasjon ikke kan leses av uvedkommende. Informasjonen «låses ned» med en nøkkel og kan ikke leses før man har låst den opp igjen med riktig nøkkel.

Og et annet spørsmål, hvem eier signal?

Signal eies av energi- og telekomkonsernet Lyse AS, og er en del av det landsomfattende Altibox-partnerskapet. Vi er i dag rundt 100 ansatte, fordelt på kontorer i Bodø (HK), Alta, Kirkenes, Finnsnes, Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik og Senja.

By Aiden

Hvordan rapportere en bruker på FINN? :: Hvordan lagre en mail som pdf?
Nyttige lenker