Hjem > H > Hva Er Aldersgrensen På Å Kjøpe Monster?

Hva er aldersgrensen på å kjøpe monster?

Det er ingen offisiell aldersgrense for å kjøpe/drikke monster, men noen butikker har likevel lagd egne regler for dette og har lov til å nekte deg å kjøpe det dersom du under aldersgrensen de har satt. Grunnen til dette er at monster (og andre energidrikker) inneholder koffein.

Les mer

Hva er det 20 års grense på?

ÅrAldersgrense (øvre eller nedre)
19Plikt til å gjøre militærtjeneste.
20Rett til å kjøpe brennevin.
21Barnevernets omsorg opphører.
52Aldersgrense for fenrik/kvartermester i Sjøforsvaret.
Tilsvarende, hva slags rettigheter har man når man er 16? Kilde: Datatilsynet Den helserettslige myndighetsalder er 16 år. Dette innebærer at ungdom over 16 år har samme rett til informasjon, medvirkning og samtykke som voksne i spørsmål om helse. Med mindre ungdommen samtykker har foreldrene bare rett til informasjon som er nødvendig for å ivareta foreldreansvaret.

Angående dette, hva kan du gjøre når du er 15 år?

Du har rett til en plass i videregående skole etter du er ferdig med ungdomsskolen. Du har rett til å melde deg inn og ut av foreninger og kirkesamfunn. Du kan gå alene på kino med 15 års aldersgrense. Du kan øvelseskjøre på lett motorsykkel, moped eller traktor på bestemte vilkår. Hva er det mest populære spillet på Roblox? Ifølge en statistikkside er Adopt Me! det mest populære spillet på Roblox akkurat nå. Som navnet tilsier, er målet med spillet å adoptere kjæledyr, ta hånd om dem og innrede et hjem som de og du kan bo i.

I forhold til dette, hva er det mest populære spillet i verden?

Spillutvikleren Rovio annonserte nylig at det ekstremt populære spillet Angry Birds nå er lastet ned over 500 millioner ganger, noe som kan tyde på at spillet med de sinte fuglene som jakter på grønne griser er verdens mest populære spill. Er det trygt å kjøpe Robux? Selv om det er sperrer for bruk av ekte penger for å kjøpe robux dersom man har lagt inn passord for det, så er det heller ikke noen sperrer eller passordbeskyttelse etterpå når pengene er overført inn i spillet. Så robux-pengene kan bli brukt ganske fort når det er kjøpt, med mindre poden er tilbakeholden.

Hvordan settes aldersgrense på spill?

Aldersmerking

  1. 3 år: Spillet vurderes som harmløst, men det kan likevel være for vanskelig for små barn.
  2. 7 år: Spillet kan virke skremmende på mindre barn.
  3. 12 år: Spillet kan inneholde ufint språk og voldsskildringer.
  4. 16 år: Spillet kan inneholde voldsskildringer der man f.
Folk spør også hva er aldersgrensen på zooba? Zooba: Zoo Battle Arena har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og tre år i Google Play (Android).

Angående dette, kan en 10 åring spille fortnite?

Fortnite har fått anbefalt aldersgrense fra PEGI fra 12 år og er merket med vold og kjøpemuligheter. PEGI skriver om grunnlaget for vurderingen (vår oversettelse): «Dette spillet ble vurdert PEGI 12 år på grunn av hyppig former med mild vold. Spillet er ikke egnet for de under 12 år.»

By Washburn

Hvordan sender man PM? :: Hva er PEGI klasse?
Nyttige lenker