Hjem > H > Hvordan Se Norsk Tv I Utlandet?

Hvordan se norsk TV i utlandet?

Den korte forklaringen for hvordan du kan se på norske TV-kanaler i utlandet er enkel. Det eneste du må gjøre er å laste ned en VPN-tjeneste og deretter velge en norsk server. Da får du en norsk IP adresse og sider som NRK Nett TV, og TV 2 Sumo vil tro du er i Norge og dermed oppheve geoblokkeringen.

Les mer

Kan ikke se NRK med VPN?

Derfor kan du ikke se NRK i utlandet uten VPN

Du kan altså ikke se NRK i utlandet uten videre. Grunnen til dette er at NRK kun har lovlig tillatelse til å vise sitt innhold til personer som befinner seg innenfor landets grenser. Med en gang du beveger deg utenfor Norge vil det ikke være mulig å se NRK via internett.
Og et annet spørsmål, hvordan se tv uten antenne? Du kan bruke mobilen eller nettbrettet til å se på TV. Da trenger du ingen antenne på bilen. Med Google Chromecast vil du enkelt og billig ”streame” favoritt-filmer, seriene og tv kanalene dine direkte fra telefon/nettbrett via mobilt brebånd.

Hvordan få TV i bobilen?

Har du Apple TV kan du streame TV i bobilen direkte fra appen.

  1. Med dekoder. Få tilgang til over 30 TV-kanaler via bakkenettet.
  2. Med kortleser. Kortleseren plugges rett inn i TV-en for direkte tilgang til bakkenettet.
  3. Med RiksTV-appen. Last ned på mobilen eller nettbrettet så har du alltid TV-en med deg.
Hva slags antenne til RiksTV? Vi anbefaler at du alltid bruker en utendørs retningsbestemt UHF-antenne. Den bør stå høyt og fritt, plassert ute, og skal som hovedregel alltid være rettet mot beste sender. Bruk dekningskartet for å finne din beste sender.

Kan man caste fra NRK?

Splitter nytt NRK TV på Ipad

Eneste begrensning er at du ikke kan se live TV, noe som er tilgjengelig via den noe dyrere Apple TV. Den nye tjenesten er allerede tilgjengelig også for Android-brukere som vil benytte Chromecast, men da i en betaversjon som fungerer i ulik grad på ulike enheter.
Hvorfor får jeg ikke inn NRK TV? Om NRK TV-appen ikke viser noe innhold og du ikke får beskjed om å oppdatere, gå likevel til Google Play, søk opp NRK TV og trykk på oppdater. Årsaken til at du får meldingen om å oppdatere NRK TV-appen for Android er at eldre versjoner bruker utgått teknologi som vi ikke lenger kan støtte.

Hvorfor får jeg ikke opp Chromecast ikonet?

Sjekk at Chrome-nettleseren er oppdatert. Sjekk at datamaskinen er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-enheten. Cast-ikonet er i overløpsområdet. Hvis du har flere utvidelser i nettleseren, kan det hende cast-ikonet er i overløpsområdet. Og et annet spørsmål, hvordan se tv uten internett? Må jeg ha internett for å se på TV? Nei, du kan se TV via det digitale bakkenettet uten internett. Da behøver du en dekoder eller et programkort og en antenne. Dette kan være relevant for fritidsbolig.

Ta dette i betraktning, er nrk gratis på rikstv?

RiksTV formidler 5 gratiskanaler, inklusive NRK og TV 2. *De fleste kan benytte eksisterende utendørsantenne og innvendig TV-kontakt. (Ny UHF-antenne koster 500-800 kroner. Installasjon med montør koster 2.000-3.000 kroner.)

By Adamok

Kan man se NRK TV offline? :: Hvordan se NRK på Smart TV?
Nyttige lenker